Наскоро ви съобщихме, че две бивши любови на холивудския актьор

...
Наскоро ви съобщихме, че две бивши любови на холивудския актьор
Коментари Харесай

Жената, при която Джони Деп остави сърцето си

Наскоро ви съобщихме, че две някогашни любови на холивудския артист Джони Деп свидетелстваха в негова отбрана в границите на правосъдно дело за клюка. Ванеса Паради и Уинона Райдър дадоха показания, че звездата от "Карибски пирати " не е "бияч на съпруги ".

Ванеса е някогашната брачна половинка на артиста. Двамата прекратиха 14-годишната си връзка през юни 2012 година и са родители на две деца - Лили-Роуз и Джак.

Коя обаче е другата мистериозна дама и какво общо има тя с персоналния живот на Джони?

Е, в листата на холивудския красавец са невероятни хубавици като Амър Хърд, Ванеса Паради, Кейт Мос... Но преди всички тях има една специфична дама, която и до ден сегашен има непокътнато място в сърцето му.

 Как се промени Уинона Райдър през годините  Как се промени Уинона Райдър през годините  Как се промени Уинона Райдър през годините  Как се промени Уинона Райдър през годините
Уинона Лаура Хоровиц е родена на 29 октомври, 1971 в Уинона, Минесота – да, Уинона е родена в Уинона и е кръстена на града!

Джони Деп я вижда за първи път на премиерата на “Great Balls of Fire!” през юни 1989-та. Тя слиза от розов кадилак и носи бяла рокля на Джорджо ди Сант Анджело. Погледът му е прикрепен. Любовта го връхлетява изцяло ненадейно.

Започват да се срещат два месеца след запознанството им. Скоро са оповестени за една от най-харесваните и коментирани двойки на 90-те. И това по никакъв начин не ни изненадва - те са млади, красиви и неразделни.

Уинона споделя:

Когато срещнах Джони, бях девствена. Той промени това и беше първият мъж в живота ми в доста аспекти. Първата ми същинска целувка. Първото ми гадже. Първият ми избраник. Първият човек, с който върших секс.

Първата им среща е в дома на общ другар. Месец по-късно към този момент живеят дружно и редуват хотели с жилища чартърен. Актрисата е очарована от срамежливия 26-годишен Джони, а той от своя страна е не по-малко впечатлен:

Никога не ми се беше случвало сходно нещо. Бяхме дружно през целия ден. И след това цяла нощ. И оттогава не сме спирали да се търсим взаимно. Обичам я повече от всичко друго на света.

Заедно четат "бийт " лирика, събират първите издания на книги от школата на Керуак и слушат Мадона и Берлин. Партнират си във кино лентата "Едуард Ножиците ". А след премиерата на тази мрачна приказка (и "благословията " на Тим Бъртън, естествено) Джони и Уинона публично стават Ромео и Жулиета на 90-те.

Само 5 месеца след запознанството им Джони Деп предлага брак:

"Няма нищо друго в живота ми, с което мога да сравня възприятията ми към Уинона " , споделя артистът пред сп. People тогава. В друго изявление декларира:

Обичам я толкоз доста. Не знам какво ще върша без нея. Обичам това момиче. Обичам я. Обичам я съвсем повече от себе си.

Самата Уинона също откликва на възприятията му и е не по-малко отдадена на връзката им:

Имах потребност от него. Ако той нямаше опция да е с мен, имах потребност от предмет, който да ми припомня за наличието му. Тениска, гривна, медальон, даже фотография.

Деп не се щади. Всеки ден подготвя закуска - яйца, картофки, препечени филийки, кафе. За 18-тия ѝ рожден ден подарява перли и диамантен часовник. Докато е на снимачната площадка за фотосите на кино лентата "Бени и Джун ", изпраща 200 разноцветни балона.

Това обаче не е най-големият жест, който артистът прави за дамата на сърцето си. Той татуира върху бицепса си надписа "Winona forever (Уинона завинаги) " .

За страдание, през лятото на 1993-та двойката се разделя. Смята се, че главната причина е възрастовата разлика. Уинона е единствено на 18 години - прекомерно млада, с цел да се оправи с бремето на връзката им. Джони от своя страна упреква и искреността си:

Много е мъчно да имаш персонален живот. Беше неточност да бъда толкоз открит за връзката ми с Уинона. Мислех си, че в случай че споделям всичко, ще унищожа чудовищното публично любознание. Но вместо това даже го подхраних и накарах хората да се усещат част от всичко това.

След раздялата артистът минава през прочувствена злополука. Започва да работи върху нов филм на Тим Бъртън. Самият режисьор споделя, че Джони се появява на снимачната площадка, облян в сълзи:

Чувствах се извънредно. Когато го попитах какво се случва, той ми сподели "Вината беше моя, а не нейна. "

Никога не е същият. Дори когато стартира да излиза с модела Кейт Мос една година по-късно. Тим споделя още:

Не беше същото. Сякаш Уинона взе душата му, любовта му.

Мисля, че Джони в никакъв случай не е бил влюбен в Кейт Мос. Обичам го като собствен наследник, само че той просто не беше себе си. Мисля, че принадлежи на Уинона. Толкова доста хора се опитваха да го убедят да приказва с нея. Тя го успокояваше. С нея той не губеше надзор. Мисля, че го аресуваха, защот оКейт не съумя да го накара да овладее свободния си манталитет. Уинона обаче го можеше.

Една вечер Деп прекалява с алкохола за поредн път и стартира да крещи името "Уинона ". Кейт е там и подвига голям скандал. Самият той не може да повярва, че минава толкоз доста време, а той още не може да признае пред себе си, че към момента е мощно и безнадеждно влюбен.

Уинона от своя страна изпада в меланхолия и е диагностицирана с "антиципаторна носталгия " - остра горест, подбудена от занемаряване на нещо съкровено.

Впуска се в деструктивни прекарвания, злоупотребява с алкохол и се разминава на косъм от гибелта, когато заспива със запалена цигара и провокира пожар в хотелската си стая.

Държах се като алкохоличка в продължение на 2 седмици. Прекарвах доста време в хотелската си стая. Не спирах да пия, да пуша и да чувам Том Уейтс.

Една вечер заспах със запалена цигара и се разсъниха, заобиколена от пламъци. Не съм се срещала с тази моя тъмна страна повече. Може да се каже, че всичко това ми подейства доста отрезвяващо.

Джони от своя страна има един противен ангажимент - да отстрани татуировката си.

Вместо да я изтрие целия надпис обаче оставя "Wino Forever " (може да се преведе като "Пиян вечно "):

Да премахнеш татуировка е като да твърдиш, че нещо в никакъв случай не се е случило. Ако реша да трансформирам нещо, ще е с цел да го направя занимателно. Като да вземем за пример да прибавя и името на идващото ѝ гадже.

Огънят, който се разпалва сред двете млади и чувствителни души, гори бурно 4 години и ги оставя изпепелени след раздялата, само че в никакъв случай не угасва.

Тяхната любовна история се трансформира в знак на 90-те. И до ден сегашен почитателите не престават да съзерцават фотосите им - все по този начин хванати за ръка, срамежливо усмихнати и облечени с обич от глава до пети:
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР