Наскоро ви показахме уникални семейни снимки на британското кралско семейство. На

...
Наскоро ви показахме уникални семейни снимки на британското кралско семейство.
На
Коментари Харесай

Пикантна тайна от миналото: Даяна не била първата, преди нея принц Чарлз предложил на друга мадама

Наскоро ви показахме неповторими фамилни фотоси на английското кралско семейство.
На тях бяха – принцовете Уилям и Хари, съпругите им Кейт Мидълтън и Меган Маркъл, децата на Кейт и Уилям – принцовете Джордж и Луис и принцеса Шарлот.
На фотосите бяха и принц Чарлз и втората му брачна половинка Камила Паркър-Боулс.
Снимките разкриха огромни секрети за това какво се случва в реалност сред членовете на кралското семейство.
Мнозина обаче се зачудиха какво щеше да бъде, в случай че до принц Чарлз седеше първата му брачна половинка – към този момент починалата принцеса Даяна.

Именно поради любовния триъгълник сред Чарлз, Даяна и Камила в този момент се появиха много пикантни секрети от архивите. Те са свързани с дамите в живота на бъдещия крал на Англия, какъв палавец в полово отношение е бил той и по какъв начин се е стигнало до това да предложи брак точно на Даяна.

Оказа се, че принцеса Даяна не била първата жена, на която принц Чарлз е предложил брак.
Дълги години бъдещият крал на Англия „ под крилото ” на лорд Луис Маунтбатън, който е чичо на принц Филип (бащата на Чарлз) и отдалечен братовчед на кралица Елизабет II.

Но да се върнем още веднъж на любовния живот на сина й. Та точно лорд Луис Маунтбатън дълги години открехвал принц Чарлз за секса и връзките с дамите. Той даже желал да го омъжи за внучката си – лейди Аманда Елингуорт.

Според документален филм на британския Канал 4 „ Кралската къща Уиндзор ”, лорд Луис Маунтбатън „ в продължение на години скрито обличал и подготвял Аманда за това да бъде бъдещата кралица на Англия ”.

Тя била с девет години по-млада от Чарлз. Двамата били доста близки. През 1977 година двамата били дружно на пътешестване до Карибите на Кралската яхта Britannia. Именно там и тогава Чарлз предложил брак на Аманда. За голяма изненада на всички тя споделила „ Не! ”. Според близки до двамата причина за отхвърли й бил, че двамата са по-скоро като брат и сестра, а не като любовници.

Веднага по-късно лорд Луис Маунтбатън посъветвал принц Чарлз да се отдаде на „ занимания с дами ” и да „ сее на воля своя див овес ” преди да улегне и да се ожени.
Чарлз постоянно твърдял, че лорд Маунтбатън е „ дядото, който в никакъв случай не съм имал ”, защото неговия същински дядо – крал Джордж VI, е почнал още до момента в който принцът бил на три годинки.

Но лорд Маунтбатън по този начин и не видял своя обичан Чарлз женен, защото бил погубен при атентат през 1979 година.
Но младият принц последвал съвета му за „ разврат ” – имал няколко приятелки преди брака си с Диана.

Говори се, че е имал спекулация с лейди Дейл Трън, която той галено наричал Канга. Чарлз също по този начин за малко излизал даже със сестра на принцеса Ди – лейди Сара Спенсър.

Въпреки това огромната му обич останала Камила Паркър-Боулс. Всички обаче били срещу брак посред им и по тази причина принц Чарлз предлага брак на Даяна, която споделя „ Да! ”. Двамата се срещат през февруари 1981 година двамата се женят на 29 юли 1981 година Развеждат се обаче през 1996 година

През 2005 година въпреки всичко принц Чарлз се дами за Камила. А първата му годеница – Аманда, е омъжена за Чарлз Винсънт Елингвар, с който имат три деца.

Е, става известно, че любовта не пита и знае най-добре. Това важи освен за елементарните хора, само че и за кралските особи.

Инфо: jenata.blitz.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР