Наскоро в интернет се появи снимка, изровена от архивите на

...
Наскоро в интернет се появи снимка, изровена от архивите на
Коментари Харесай

Грета Тунберг, 120-годишната снимка и възможно ли е младата активистка да пътува във времето

Наскоро в интернет се появи фотография, изровена от архивите на университета във Вашингтон, Съединени американски щати, направена към 1898 година, която даде доста храна за размисъл на гладните за сензации почитатели на тайните теории.

В фотографията виждаме три деца по време на работа в златна мина в Канада, като едно от тях наподобява като близнак на Грета Тунберг отпреди 120 години.

В интернет мигновено се появиха публикации и мнения, които загатват за опцията Грета Тунберг да е безсмъртна или да е намерила метод за пътешестване във времето.

Факт е, че момичето на фотографията има същото изражение и същата плитка като тези, с които сме привикнали да идентифицираме шведската екоактивистка.

Независимо от тези сходства, е много мъчно да убедим рационалния си мозък, че Грета фактически е свръхчовек, който не остарява или пътува във времето.

Подобни изказвания сме чували и по адрес на Бенедикт Къмбърбач, Никълъс Кейдж, Орландо Блуум и Киану Рийвс, като имаме известна доза подозрения дали пък последният в действителност не е намерил еликсира на живота - артистът от " Матрицата " просто отхвърля да остарява. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР