Наскоро стана ясно, че Ричард Гиър отново е застанал пред

...
Наскоро стана ясно, че Ричард Гиър отново е застанал пред
Коментари Харесай

Първи снимки от третата сватба на Ричард Гиър

Наскоро стана ясно, че Ричард Гиър още веднъж е застанал пред олтара. За женитба сред Гиър и 35-годишната Алехандра Силва се заприказва още през декември предходната година, когато стана ясно, че двамата са се сгодили скрито. Ричард и Алехандра са дружно от 2014 г.Това бе трети брак за артиста, който бе женен за супермодела Синди Крауфорд сред 1991 и 1995 година Гиър се раздели с втората си брачна половинка Кери Лоуъл през септември 2013 година след траял 11 години брак. От нея артистът има 15-годишен наследник - Хоумър.

Булката също е била омъжена - за канадски предприемач, от който също има момче. Алехандра Силва е щерка на предприемача Игнасио Силва, някогашен финансов вицепрезидент на футболния клуб Реал (Мадрид).


"Аз съм най-щастливият човек на света. И по какъв начин да не съм?! Женен съм за красива жена, която е интелигентна, сензитивна, отдадена, занимателна, търпелива, която знае по какъв начин да прости, която е невероятна готвачка и прави най-хубавите салати на света ", похвали брачната половинка си Гиър по адрес на новата си брачна половинка.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР