Наскоро снимката на 8-годишно момче от Китай със заскрежена коса

...
Наскоро снимката на 8-годишно момче от Китай със заскрежена коса
Коментари Харесай

8-годишно момче от Китай трогна света със заскрежената си коса

Наскоро фотографията на 8-годишно момче от Китай със заскрежена коса и вежди обиколи целия свят. Причината хората да се впечатлят толкоз доста е фактът, че всяка заран момченцето, чието име не се оповестява, изминава пешком съвсем 5 км, с цел да отиде в главното учебно заведение Джуансанбао в провинцията Юнан.

В деня, в който е направена фотографията, на открито е -9 градуса по Целзий, само че момченцето съумяло да стигне до класната си стая, с цел да се яви на един от последните изпити за периода, споделя BoredPanda.


Фу Хенг, шефът на главното учебно заведение, не можел да повярва на очите си. При идването ученикът му има висулки вместо коса и вежди, а бузите му били блестящо червени. Хен снимал лицето и ръцете на дребното момче, отбелязвайки началото на пътешествието му в обществените мрежи. Интернет го назова „ Ice Boy ” („ Леденото момче ”) и малко откакто набра известност, учебното заведение, в което учи получи повече от 15 000 $ от дарения, 20 отоплителни уреди и 144 комплекта топли облекла.


Директорът твърди, че момчето живее надалеч от учебното заведение в сериозна мизерия със сестричката и баба си. Въпреки нелекия живот, който води, ученикът има репутация на „ клоуна на класа ”, защото непрекъснато намира способи да накара своите 16 съученици да се превиват от смях.


Хенг изясни, че учебното заведение се старае да се грижи за момчето, само че признава, че класните стаи не са задоволително топли поради липса на финансиране.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР