Наскоро шоуменът изтупа праха от похлупака, под който се беше

...
Наскоро шоуменът изтупа праха от похлупака, под който се беше
Коментари Харесай

Тото връща подкаста

Наскоро шоуменът изтупа праха от похлупака, под който се беше скрил и пусна билети за концерт в най-голямата българска зала дружно с дуетната си половинка Лъчо. През уикенда пък разгласи, че връща и подкаста си, тъй като никой не можел да му каже какво да прави. „ Мислите, че можете да ни кажете какво да вършим? “ С този въпрос Тото се обърна към всички, поради чиято реакция през лятото му се наложи да спре своя подкаст, от който печелеше положителни пари. Изречението е написано на британски език, евентуално тъй като рапърът счита, че е значимо и чужденците да могат да го прочетат и схванат.

То съставлява коментар към малко видео от студиото на подкаста му. По този метод стана ясно, че интернет предаването се завръща с нови епизоди. То беше спряно в границите на три месеца – от края на юли до в този момент. Това се наложи, откакто на бял свят излезе фрагмент от остаряло изявление на рапъра в „ При Тото “ с баскетболния треньор Тити Папазов. Той споделя през смях по какъв начин на млади години е остригал свое бивше гадже, тъй като след раздялата им имала различен другар. Тото се заливаше от смях, а въпросния тоткъс беше публикуван след случката с нарязаната и остригана Дебора от Стара Загора.
Реклама
Възмутени хора скочиха против двамата забавляващи се мъже. Единият го отнесе поради безчовечната си постъпка и метода, по който до ден сегашен гледа на нея като радостен факт от предишното си, а другият – за несъответстващата си реакция, която демонстрира цялостна липса на състрадание и отношение към нещата, които стават в студиото му. Заради острата социална реакция участията на Тото бяха анулирани, а рекламодателите му се отдръпнаха – никой не искаше да свързват продуктите му със скандалния рапър.

Три месеца по-късно обаче той се завръща на бял кон и даже се изкарва воин поради възраждането на своя подкаст. В него, с изключение на Тити Папазов, са гостували някои от най-популярните българи като Слави Трифонов, Маги Халваджиян, Евтим Милошев и други. Към момента не е ясно кой ще бъде първият посетител при Тото след завръщането на неговото шоу. Фенове желаят от рапъра да натрие носовете на критикарите си, като предложения още веднъж Тити Папазов, написа " Уикенд ".
Реклама
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР