Наскоро Серхио Рамос и Пилар Рубио имаха специален повод за

...
Наскоро Серхио Рамос и Пилар Рубио имаха специален повод за
Коментари Харесай

Колко е секси бременната съпруга на Серхио Рамос

Наскоро Серхио Рамос и Пилар Рубио имаха специфичен мотив за празник - първата годишнина от сватбата им. Съвсем скоро на двойката им следва още един значим миг в живота им - раждането на четвъртото им дете. Още през януари испанските медии писаха, че Пилар още веднъж е бременна.
 Серхио Рамос, Пилар Рубио и годишнината от сватбата им
Какво честват Серхио Рамос и секси брачната половинка му

Футболистът има мотив

Докато чака да се появи на бял свят четвъртият им правоприемник, секси половинката на Серхио Рамос не стопира да спортува, с цел да се поддържа в отлична форма - физически и прочувствено.

В профила си в Instagram тя непрестанно качва типа от свои тренировки у дома, като дава скъпи препоръки на бъдещите майки какво могат да вършат, с цел да се движат, колкото е допустимо повече.

View this post on Instagram
A post shared by Pilar Rubio (@pilarrubio_oficial) on Jun 7, 2020 at 6:26am PDT

Съдейки по клиповете и фотосите, по всичко проличава, че спортът и вярното хранене дават резултати, тъй като Пилар е качила килограми единствено на коремче. Телевизионната водеща продължа да наподобява в страхотна форма, без значение, че сега е в напреднала бременна. Да не загатваме очевидния факт, че към този момент е родила три деца.

View this post on Instagram
A post shared by Pilar Rubio (@pilarrubio_oficial) on Apr 15, 2020 at 1:38am PDT

Пилар не пропуща да означи, че всички извършения, които показва, са съобразени с нейната бременноста, метода по който се усеща и рекомендациите на доктора ѝ, по тази причина и поучава всички бъдещи майка да имат поради това, като се упражняват съгласно тяхното положение и рекомендациите не техния доктор.

View this post on Instagram
A post shared by Pilar Rubio (@pilarrubio_oficial) on Apr 23, 2020 at 12:13am PDT

Докато гледаме по какъв начин спортува Пилар Рубио, откровено му завиждаме на Серхио Рамос. Не всеки може да се похвали с такава секси половинка, която наподобява толкоз ослепително и е подготвена да роди цели четири пъти.

View this post on Instagram
A post shared by Pilar Rubio (@pilarrubio_oficial) on May 31, 2020 at 4:55am PDT
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР