Наскоро Риана сподели, че се чувства истински щастлива с мъжа

...
Наскоро Риана сподели, че се чувства истински щастлива с мъжа
Коментари Харесай

Колко близки са си Риана и Дрейк

Наскоро Риана показа, че се усеща същински щастлива с мъжа до себе си е подготвена за семейство и деца . Изпълнителката има връзка с милионера Хaсан Джамил от близо две години, а преди този момент се свързваше с няколко мъже от шоубизнеса.

За връзката й с Крис Браун и нейния противен край знаем всички. Но Риана бе рисково близка и с сътрудника му Дрейк сред 2014 и 2016 година, като и двамата избраха да не разясняват обществено какво се случва между тях, макар че на няколко пъти демонстрираха обществено какъв брой тъкмо са си близки.

А години откакто случката е зад тила им, двамата не престават да поддържат прелестни връзки. Но единствено другарски.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от DRAKE & OVO CONTENT (@ovosocial) на Окт 24, 2019 в 5:43 PDT

Дрейк навърши 33 години нa 24 октомври, само че малко избърза с празненството по случая. А в централна тематика се трансформира появяването на някогашната му Риана на купона в известен клуб в Холивуд.

Именно тя е била и повода усмивката на рожденика да не слезе от лицето му цяла вечер, описват присъстващите. Певицата е пристигнала в компанията на две свои приятелки и се е настанила на масата на Дрейк , където е прекарала няколко часа, написа Daily Mail.
 Риана, мечтаната булчинска рокля и мисли ли певицата за женитба
Риана се размечта за женитба

Вече не крие какъв брой е влюбена

В тази обстановка нямаше да има нищо толкоз извънредно, в случай че предходната година Риана не бе декларирала, че двамата с Дрейк с момента не са нито другари, нито врагове . Явно въпреки всичко посред им е имало известни търкания, които са съумели да изгладят, с цел да могат през днешния ден още веднъж да се радват на компанията си.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР