Наскоро публикувахме видео, което в последствие разбрахме, че е от

...
Наскоро публикувахме видео, което в последствие разбрахме, че е от
Коментари Харесай

Още една нещастна птица „замръзна“ във въздуха

Наскоро публикувахме видео, което в следствие разбрахме, че е от Канада, и в което се вижда по какъв начин огромна птица е „ замръзнала “ във въздуха невисоко над земята.

Сега попадаме на друго сходно видео (ще го гледате по-долу), този път от Малайзия.

Както и в предходното видео, на фрагментите не се виждат жици или въжета, в които животното се е хванало и оплело …

Горката птицата е към момента жива и леко потрепва. На пътя под нея има пожарна кола, върху която мъж с дълъг кол се пробва да я доближи и да й помогне.

Четете още: Телепортация или прословутия Бъг в Матрицата? (видео)

Някои коментатори считат, че птицата е закачила крилото си на доста тънка корда, която от своя страна виси от клон на дърво или нещо друго.

Но на видеото ясно се вижда, че птицата виси над пътя и над нея няма дървета и къщи. Близкото дърво е по-ниско от равнището, на което се е „ заклещила “ птицата, а и тя е прекомерно надалеч от най-близката висока постройка.

Жената, чийто глас се чува във видеото, е мощно озадачена от видяното, не схваща на какво може да се е хванала птицата и е загрижена за оцеляването й.

Как приключва това събитие и дали пожарникарите съумяват да оказват помощ на нещастната птица – не е известно … Точно както в предходния случай от Канада … Информация няма …

Какво се случва?

Следвайте ни в Instagram, Twitter и Youtube за забавно и мистериозно бонус наличие!


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР