Наскоро представените от Tesla електрически камиони разтърсиха света на доставките.

...
Наскоро представените от Tesla електрически камиони разтърсиха света на доставките.
Коментари Харесай

PepsiCo с предварителна поръчка на 100 електрически камиона от Tesla

Наскоро показаните от Tesla електрически камиони раздрусаха света на доставките. Гиганти в сферата като Walmart, DHL, Anheuser-Busch и канадската верига за хранителни артикули Loblaws се надпреварваха да вършат предварителни поръчки . В последна сметка обаче се оказа, че компанията PepsiCo оглавява листата с искащите да се снабдят с новата разработка на компанията на Илон Мъск с предварителна поръчка за цели 100 електрически камиона още преди да бъде даден старт на производството им през 2019 година, заяви CNBC.

Според тях всички тези предварителни поръчки на огромни имена в промишлеността могат да се преглеждат като избор на доверие към продукта на Tesla и неговата цена , която се движи сред 150,000 и 180,000 $. Компанията е създала и лимитирана серия, която стартира от 200,000 $ . Макар че цифрите са малко по-високи от тези на обичайните дизелови камиони, в следствие електричекият вид на Tesla имат потенциал да спести на притежателя си 250 000 $ на милион благи приложимост, настояват от компанията-производител.

Tesla, несъмнено, не е единствената компания, която залага доста на електрическите камиони. Mercedes и Cummins също възнамеряват лична версия на транспортни средства за доставка, които не употребяват фосилни горива. Предложенията на Tesla обаче имат преимуществото от позиция на обсега, което изяснява огромното количество предварителни поръчки.
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР