Наскоро пред много близки свои приятели Наталия е споделила, че

...
Наскоро пред много близки свои приятели Наталия е споделила, че
Коментари Харесай

Зрителите Чуха Новината Преди Минути: Сбогуваме Се С Тв Водещата Наталия Симеонова

Наскоро пред доста близки свои другари Наталия е споделила, че се усеща безусловно омерзена от протичащото се в родните малките екрани. Бившата тв водеща нямала никакво предпочитание да се връща към остарялото си занятие. Въпреки че мнозина чакаха това да се случи в някакъв миг.

Наталия обърна дефинитивно тил на кариерата си, погнусена от практиките, които господстват в гилдията. Симеонова не се тормози да каже мнението си гласно, без значение че за доста от сътрудниците й евентуално тези думи ще са повече от неприемливи.

‘Телевизията, такава, каквато е сега, ме омерзява. Не съм вярвала, че ще пристигна миг, в който ще се срамя от гилдията, към която числя се, тъй като постоянно доста съм си обичала работата и съм се гордяла с продукцията си “, показва своето отвращение Наталия, която за последно беше на екран през 2016-та година. Оттогава Симеонова няма работа.

Но това няма да я накара да се върне още веднъж на дребния екран. Според Симеонова малкия екран към този момент е омерзена и не е такава, каквато е била когато тя е работила там.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР