Наскоро правителството одобри Конвенцията на Съвета на Европа за превенция

...
Наскоро правителството одобри Конвенцията на Съвета на Европа за превенция
Коментари Харесай

С джендъризма нахлува налудничавото

Наскоро държавното управление утвърди Конвенцията на Съвета на Европа за предварителна защита и битка с насилието над дами и домашното принуждение, само че към момента не я е внесло в деловодството на Народното събрание. Очевидно този остро оспорван от разнообразни направления документ е провокирал обилни съмнения измежду депутатите на ГЕРБ и по тази причина се ослушват за недвусмислени инструкции от водача си.

Техният евродепутат Андрей Ковачев се тръшка, че конвенцията е безобидна и визира единствено насилието против дамите, другото били подправени вести и подправени психози. Ами със „ за “ е дал своя вот индивидът в Брюксел, в този момент си я брани. Както са дали своят вот всички други евродепутати от България като се изключи двама неприсъствали, разяснява Илия Илиев в " Труд ".

Сред гласувалите „ за “ предстоящо са социалистите Сергей Станишев и Петър Курумбашев. Въвеждало се понятието „ обществен пол “, само че това било просто превод на понятието gender. На „ Позитано “ 20 обаче отхвърлиха да се подчинят на ПЕС, макар заканите на Станишев. Знаят какъв срам биха си навлекли измежду електората, в този момент ще поспечелят червени точки.

Вицепрезидент Илиана Йотова също се разгласи твърдо „ за “, доста била работила в тази посока в Екологичен потенциал, заслужи специфични похвали от ГЕРБ. Много били работили външната и вътрешната министърки Захариева и Цачева, само че тогава явно лъжат като настояват, че в конвенцията става дума единствено за отбрана правата на дамите. Срамът от лично мнение е велика свързваща мощ! Бягат от обществени диспути по конвенцията, естествено.

Противниците на приемането на скандалния документ у нас и в съвсем всички европейски страни са извънредно повече, позициите им са крепко аргументирани. Политическата уместност нанася разрушения на всички места на Запад, тласка ни към групова полуда, твърди Матю Бок – Коте. Равинът Денис Прагер споделя: „ Не мога да схвана, за какво юдеи и християни се присъединяват… не осъзнават какъв е залогът – нашата цивилизация”.

Според Маргарита Попова, някогашен министър на правораздаването, Конвенциятта ще докара до основни промени на българското законодателство. От обществото се крие, че тя пази правата на всички с психополови особености, а освен на дамите от принуждение. Социален пол е обществен избор, отсам всеки опит да се опровергае даже и словесно, както е записано в конвенцията, ще се трактува като дискриминация, а отсам – предстои на наказване всеки, дръзнал да сложи под подозрение избора ви на пол, декларира доцент Дарина Григорова от СУ.

Става дума за наднационален опит за обезобразяване на индивида, като се извращава визията за човешки облик. Ето за какво пробват легализиране на извращенство без провеждането на публичен спор. Д-р Таня Андреева, акушер-гинеколог, някогашен министър на опазването на здравето, декларира: „ Има МЪЖ и ЖЕНА!… това е не по- малко значимо за демографската политика и раждаемостта. Не може да объркваме децата си! “ Но от началото на 90-те години ги объркват с всевъзможни „ европейски полезности “, второ потомство е оставено беззащитно пред подривните попълзновения на многочислени соросоидни НПО-та, ЛГБТ-активисти и антинационалния диктат на Брюксел.

Един от резултатите: през 2017 година са родени единствено 57 175 бебета, скръбен антирекорд за интервала след 1945 година Лозунгите за пълноправие на дамите, за противопоставяне на домашното принуждение са единствено прикритие за същинските планове на спонсорите на беснеещите на Запад ЛГБТ деятели. Чрез наддържавно налагане на джендър- мейнстрийма целят преформатиране на половата полярност „ мъж-жена “, цялостна дерегулация на сексуалността, прибавяне на измислени полови разновидности, разтрошаване на фамилията, на нацията и държавността.

Важна тактическа задача беше да наложат понятието „ джендър “ вместо обичайното пол. Джудит Бътлър, лесбийка, израснала в Съединени американски щати еврейка с унгарско-руски генезис, е една от основните идеолози на джендъризма. Важно е, че принадлежи към Guggenheim Fellowship и Rockefeller Fellowship. Тя е произвела много наукообразни мисловни структури, основополагащи за джендър теориите. Бътлър е сътворила и куиър доктрина, съгласно която половата еднаквост изцяло се анулира и по този начин се реализира цялостна независимост на избора и подлежащото на смяна когато и да е самоизмисляне.

Сложното наукоподобие на четивата й пречи на елементарния човек бързо да схване откачалщината. Думата queer, употребена от дамата за наименование на нечовечната си доктрина, в речниците има няколко смисли: необикновен, чудноват, смахнат, побъркан, най-меко чудноват и невероятен. Нормалното предстои на избиване, с цел да остане място за налудничавото.

Тези queer studies се преподават под формата на просвета в редица американски университети като част от gender studies. Имат си и „ субверсивна” доктрина, думата се превежда като разруха, срутване, заличаване. Какъв Бог, какви Христос и Мохамед, Кришна и Буда, какви религиозни правила!

Нищо кой знае какъв брой ново не оферират горните теории, за следващата полова гражданска война напират като обезумели. Отдавна пишем, че демократичната народна власт се развива по схемите на военния комунизъм, троцкизма и маоизма. Че Европейски Съюз е кривнал от съюз на нациите към социализъм и ЕССР, а произволът на демократичната номенклатура и Брюкселските бюрократи неизбежно води до тирания и тоталитаризъм.

Марксизмът е западна доктрина и идеология, импортирана посредством западната агентура като процедура в Русия, след това и в други страни. Още в средата на 19 в. Маркс показва женския въпрос като обществен, предписва унищожаване на фамилията и публично образование на децата.

Под натиска на външни сили и НПО-та от няколко години желаят да вземат децата за изнесено от фамилията образование от четири годишна възраст. За да им промиват мозъците с джендъризми, несъмнено, да се самоизмислят, да ги създадат душевен и телесно заболели.

Заявили през 1917 година че ще градят народна власт, почитателите на Маркс в Русия още напролет на 1918 година вкарват боен комунизъм за силовото му налагане освен там, само че и в целия свят. Досущ като тях работят Соросовите хрантутници, Рокфелерските и други приятелски общества, либерализираните институции в Съединени американски щати и някои други страни, където джендър и куиър чудатостите господстват.

Без да има обществени полемики за това нито в медиите, нито в сената. „ Тиранията се установява… от демокрацията, от прекомерно крайната независимост се поражда прекомерно грубо иго “ е забелязал още Платон. Мисълта „ Ако няма Бог, значи всичко е разрешено “ пронизва творбите на Достоевски. Пророческия разказ „ Бесове “ написа под усещането от зараждащия се социализъм.

Както престъпилият от безчинство границите на разрешеното човек губи свободата си, по този начин и обществото губи свободата си, преминавайки през принуждение в иго. Безбожната независимост се самоизтребва. Социализмът не сменя капитализма, а в месианския си възторг за избавление на човечеството желае да смени християнството.

В основата на социализма лежи римската концепция за насилствен универсализъм. Съединени американски щати от дълго време са наречени Втория Рим, осъвременили са същата линия за само вярното изповедание и я прокарват по същия метод – с огън, меч и Холивуд.

Великият Инквизитор в „ Братя Карамазови “ приказва като социал-либерал: „ Всички ще бъдат щастливи…ще им осигурим живот като детска игра, с детски песнички и почтени танци. Ще разгадаем и малко грях като на слабосилни същества “. Революцията е манящина, бесуване, които тежко поразяват душeвността, сковават свободната воля, лишават от морална отговорност. Строящите Вавилонска кула без Бога не доближават небесата, а целят да ги смъкнат на земята.

Италианският публицист Игнацио Силоне е наясно: ”… джендър идеологията скрито се внедрява на всички равнища на обществото, макар че народът не познава понятието… Тоталитарното през днешния ден се явява в одеждите на свободата, толерантността, справедливостта, равноправието и многообразието “.

Бившият редактор на Burlington Free Press Денис Финли неотдавна е бил уволнен за това, че в Twitter изразил противоречие с въвеждането в щата Вермонт в условията за шофьорска брошура на трети пол. Той споделя, че в Съединени американски щати има „ авторитетна полиция на словото “, която разпространява концепциите на Демократическата партия.

В Канада са отишли по-далеч от Съединени американски щати, транс-екстремизмът към този момент е класифицирал ученията на най-големите религии в света, също и някои съществени научни обстоятелства, като наказуеми изказвания на ненавист. Криминализирането на закононарушения като „ хомофобия”, „ език на омразата” и дискриминация към този момент е действителност в някои страни, посредством въпросната спогодба пробват и у нас.

Сестрата на Бойко Борисов е акушер-гинеколог, да му обясни за „ третия пол “, та да повлияе национално отговорно на депутатите от ГЕРБ. За изострен припадък на антихуманност се касае, за необратима форма на геноцид, за подривни практики и обществен дарвинизъм.

Няма място за неприсъствали и въздържали се. Духовният крах и обществената разруха зад океана май към този момент са необратими, другаде на Запад клонят натам, само че у нас към момента има съпротивителни сили и предпочитание за оцеляване.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР