Наскоро потребителите на форума Reddit споделиха новина от бразилски телевизионен

...
Наскоро потребителите на форума Reddit споделиха новина от бразилски телевизионен
Коментари Харесай

Какво трябва умеете, за да сте шофьор на президента на САЩ

Наскоро потребителите на форума Reddit споделиха вест от бразилски ефирен канал, която е пусната през 2017 година. Тогава публицистите употребяват фрагменти от видеоигра, с цел да показват какво би трябвало да може да направи водачът на президента на Съединени американски щати.

Телевизионният канал пусна видео от YouTube с фрагменти от видеоиграта, които мнозина одобриха за същински. Въпреки че е мъчно да се повярва какво се случва във видеото: дългата черна лимузина Cadillac XTS с висока скорост дрифти по писта, освен това на заден ход.

Това видео стигна до Фейсбук, като една обява твърди, че видеото е снимало тест за шофьорски умения на водача на президента на Съединени американски щати, който е зад кормилото на президентската лимузина " The Beast ". Само в тази обществена мрежа видеото реализира повече от 6 милиона гледания.

Няколко бразилски консуматори на форума отбелязат, че новинарският канал, който е снимал историята, е много известен, само че надалеч не е от най-надеждните.

Всъщност дрифт шоуто с лимузината е записано във видеоиграта Forza Motorsport 6, която беше пусната за конзолата Xbox One през 2015 година. Това видео е даже постнато на страница на уеб страницата на френската осведомителна организация AFP, която съдържа информация за известни имитации.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР