Наскоро получих писмо: Има една тема, която предизвиква неразбиране в

...
Наскоро получих писмо: Има една тема, която предизвиква неразбиране в
Коментари Харесай

Не си измисляйте любов там, където тя не съществува

Наскоро получих писмо: " Има една тематика, която провокира недоумение в моя живот, а мисля, че и в живота на други дами: по какъв начин да се държим вярно при започване на връзката, какви неточности вършат дамите? Ако имате какво да споделите по тази тематика, ще ви бъда признателна. “ Аз в действителност имам какво да споделя и през днешния ден ще ви опиша за една от главните неточности. Мъжете постоянно споделят истината, а дамите избират да не я чуват.

Основната неточност е, че ние, дамите, сме склонни да спекулираме, да рисуваме това, което го няма, и да представяме мечтаното за действителност.

Ето за какво постоянно очакванията ни не се сбъдват, привързваме се към някой, който в никакъв случай не е влизал по отношение на нас, изпитваме болежка, плачем, а по-късно години наред се възвръщаме и се възвръщаме. Страхът от самотата ни кара да влизаме в безперспективни връзки. Винаги усещаме какъв е този човек и дали ни подхожда, само че се надяваме, че ще го променим и преобразим. Не бива да основавате живота си на илюзии, разочарованията са неизбежни, тъй като илюзиите свършват, а хората не се трансформират.

Защо дамите допускат някакви неща и спекулират, вместо да потърсят информация, да поговорят с индивида, да схванат това, което желаят да знаят? Много от тях се опасяват да го създадат. Страхуват се да го " изплашат ". Те отиват на срещи, влизат във връзка... А по кое време да приказват за основното, в случай че не първоначално?

Ако един мъж каже, че не е подготвен за сериозна връзка, не си мислете, че е свенлив или непретенциозен, той просто не е влюбен и не ви приема съществено. Когато той срещне своята годеница, ползата му към него е непосреден и нормално не си трансформира желанията. Не е належащо да спекулирате с подтекста си, в случай че един мъж каже, че не желае да се ожени, това значи, че не желае да се ожени за Върховен административен съд.

Какво си мислим ние? " Аз ще опитам и той ще желае ". Ако не се обажда, това значи, че не му пука за вас, а не тъй като е ангажиран или не може да се обади.

" Ако той не се обади, просто би трябвало да спреш да мислиш за него. Това е всичко, което би трябвало да извършите. Толкова е просто. " Й. Берг.

Не ви показва на приятелите си, на родителите си, това значи, че не ви приема съществено. Или пък мъжът изчезва, не се появява със седмици, съвсем няма самодейност за развиване на връзките, а ние седим и чакаме: " Сигурно му се е случило нещо, в този момент ще си уреди делата и всичко ще е наред ". Дали ще се случи? Не, несъмнено, че не. Мъжете постоянно споделят истината, а дамите избират да не я чуват.

Ако самодейността идва единствено от вас, това значи, че връзката няма вероятност и няма да я има. И не трябва да чакате. Ако той анулира срещи, непрекъснато е ангажиран, виждате се рядко, значи не се интересува от вас. Не го оправдавайте и не се заблуждавайте.

Понякога мъжът може да каже напряко: " Намери си друга, не съм заслужен за теб. " И какво от това? Жената незабавно стартира да си мисли, че е прекомерно добра за него, а той се усеща нерешителен. Не, той усеща, че не сте задоволително добра за него или че има друга жена, просто не знае по какъв начин да ви го каже по по-мек метод.

Сексуалната връзка също не е индикатор, че ходите съществено. Особено в случай че единствено сексът е в основата на връзката ви. Трябва доста ясно да разграничавате пристрастеността на мъжа от желанието му да бъде с вас. Жените постоянно бъркат тези две неща. И в случай че един мъж ви желае, това не значи, че той е влюбен. Не бързайте с интимността, дайте на себе си и на мъжа време да разберете дали той има интерес към вас оттатък секса.? Ако поддържате връзка дълго време, а мъжът не ви разкрива възприятията си, не изрича думи, изпълнени с обич, това значи, че той не изпитва обич към вас, а не тъй като се опасява да ви признае и не може да откри думи.

Не си измисляйте усеща, които не съществуват. В края на краищата тогава вие самата стартирате да вярвате в него, вършиме проекти за взаимен живот, а мъжът даже не допуска за това, той единствено прекарва времето си с вас. Когато безплодните очаквания са разрушени, това постоянно боли.

Важно е също по този начин да отговорите почтено на въпросите, които стоят пред вас:

Какво е моето място в живота на този човек?

Наистина ли това е сериозна връзка? Или съм си го въобразила? И обърнете внимание, говорите ли съществено за връзката си?

Говори ли мъжът за бъдещето?

Усещате ли топлота, или някаква отдалеченост и безчувственост?

Връзките би трябвало да имат развиване. Ако се развиват неенергично или са замръзнали, това значи, че мъжът, за жалост, не ви приема съществено. Не е належащо да го оправдавате. И в случай че разбирате, чувствате, че мъжът не ви обича, не е нужно да се пробвате да спечелите любовта му, да молите, да изисквате, да се стараете интензивно да извършите нещо, с цел да се развият връзките. И даже в случай че мъжът се ожени (това също се случва), от това няма да излезе нищо положително. Той отново ще си тръгне при обичаната си жена рано или късно.

Ако неотдавна сте се срещнали с мъж, откажете се от наивността, пробвайте се да чуете това, което ви споделя сътрудникът ви, а не това, което желаете да чуете вие. Мъжете постоянно споделят истината. Просто дамите избират да не я чуват.

Влезте в една връзка без илюзии и мечти. Не е належащо да търсите в един мъж нещо, което го няма. Просто се пробвайте да видите това, което Е. Тогава няма да има мъчителни разочарования. А също по този начин не забравяйте за женското си достолепие и не се оставяйте да бъдете употребена.

Автор: Татяна Джуцева / cluber.com.ua

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР