Наскоро по време на мотоизложението във Франкфурт Audi показа на

...
Наскоро по време на мотоизложението във Франкфурт Audi показа на
Коментари Харесай

Audi AI:Trail - офроуд джип с вградени дронове и нереален дизайн

Наскоро по време на мотоизложението във Франкфурт Audi сподели на света по какъв начин ще наподобяват офроуд возилата на бъдещето с прототипа си AI:Trail.
 Снимка 443130

Джипът е необикновен във всеки един аспект и даже има личен отряд дронове, снабдени със мощни прожектори и камери за осветление на пътя в гористи и труднопроходими местности.

Возилото е с електрически мотор, кадърен да измине до 500 километра с едно зареждане, само че към момента не знаем точните параметри на батерията, както и мощността на мотора.
 Снимка 443131

AI:Trail е дълъг 4.15 метра и е висок 1.67 метра, a купето е направено най-вече от карбонови влакна и алуминий.

Прототипът на Audi е предопределен за феновете на природата и е екипиран с самостоятелен режим, който може независимо да ни понесе през груби горски пътища и офроуд направления.
 Снимка 443134

Идеята е, че водачът може умерено да се отпусне и да остави ръководството на колата в ръцете на интелигентните системи, до момента в който се любува на околната среда през стъкленото купе с големи прозорци и транспарантен таван.
 Снимка 443133

Таблото на AI:Trail e изненадващо изчистено откъм екрани, което също свидетелства за желанието на Audi да сложи акцент върху пейзажите отвън колата.
 Audi AI:Me - дребен, хубав и супер образован
Audi AI:Me - дребен, хубав и супер образован

Бъдещето на градската подвижност през погледа на Audi

Задните две седалки на джипа наподобяват дребни хамаци и са ситуирани по-високо от предните за по-добра видимост.
 Снимка 443129

Засега не се знае тъкмо по кое време AI:Trail ще влезе в произвеждане и дали финалният дизайн ще е като този на фотосите, само че се чака AI серията на Audi да направи първите си стъпки на пазара към 2025 г.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР