Наскоро писахме, че в България е пълно с всевъзможни VIP-ове,

...
Наскоро писахме, че в България е пълно с всевъзможни VIP-ове,
Коментари Харесай

Азис пред Иво Димчев: Най-хубавото нещо в живота са парите

Наскоро писахме, че в България е цялостно с всевъзможни VIP-ове, които ни се натрапват по един или различен метод и несъмнено, от които на всички ни е писнало.

Виж още: Топ 7 на родните звезди, които все ни натрапват

Днес обаче тематиката ни е за Азис и Иво Димчев, а едва ли има някой, който би оспорил това, че те са ослепителен образец за същински звезди в България. Поводът на интереса ни към тях се крие в новата онлайн поредност, която Иво Димчев е почнал в канала си в YouTube. В тази поредност той прави къси изявленията с някои от най-големите родни звезди. И ето тук в нашия роман се влиза Азис.

Според Димчев, точно Азис е най-голямата, най-ярката и изобщо най-най звездата в България за всички времена. Няма Лили Иванова, няма Васко Найденов… Има единствено Васко от Костинброд или както е по-разпознаваем – Азис, дами и господа!

Знаем, че Азис рядко дава изявленията, изключително в последните години. Но също по този начин знаем, че двамата с Иво Димчев са другари. Именно това е повода да застане пред микрофона му за едно изявление, в което разголва душата си по малко по-необичаен метод и още веднъж дава храна на всички злобари със своята брутална искреност.

Интервюто е ту занимателно, ту съществено и дава отговор на доста въпроси, които малко на брой биха задали на човек като Азис. Разбира се, този диалог сред двамата е най-много провокативен. И тук идва място за пикантериите… 

Виж още: И щерката на Бони владее провокацията! Миа-Михаела се пусна по долни дрехи в секси поза

Без капка срам Иво Димчев навлиза надълбоко в персоналното пространство на Азис и го предизвика да приказва за секс, славата, парите, опиатите и даже гибелта. 

Ако сте си мислили в миналото, че Азис е хард, то артистът явно обича нежните милувки, тъй като избира 60 минути ванила секс, пред 20 минути буен и несдържан секс, а обичаните му думи с „ А “ и „ Б “ са „ анален “ и „ бисексуален “ (тук едва ли има изненадани).

Въпреки това, Азис е традиционалист. Избира малкия екран пред обществените мрежи и YouTube. Предпочита фотографията пред скулптурите и изрично е срещу опиатите.

Попитан с кого желае да показа леглото си, дали с Мадона или с Марая Кери, то Азис е безапелационен – Мадона! Но това едва ли изненадва някого, както и любовта му към Майкъл Джексън пред Бийтълс и не на последно място любовта му към… личните му крайници! Да, Азис обича най-вече краката в своето тяло и не пропуща мотив, с цел да го изтъкне. Бихме се обзаложили, че би показал друга част от тялото си, само че наподобява има отговори в изявлението, при които е бил малко по-обран от нормалното.

За него е доста по-важно и вълнуващо да бъде звезда в Китай, пред това да бъде милионер в Русия. В същото време, рационално избира един милион $ пред един милион почитатели в обществените мрежи.

Виж още: Разсъблечената Марешка не дава късмет на никого! Риалити звездата - с нова цел!

Дотук окей, само че явно усетът на Азис към киното леко куца… тъй като #КОЙ би предпочел „ Съксът и градът “ пред „ Кръстникът “?! Може би това изяснява и за какво е безапелационен в това, че би похарчил всичките си пари за секс с Том Харди, само че в това време избира да бъде богат, а не благополучен.

Изображение: https://www.instagram.com/ivo_dimchev/, https://www.instagram.com/azis_online_new/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР