Наскоро певицата се сдоби с тузарски джип Мерцедес. За луксозното

...
Наскоро певицата се сдоби с тузарски джип Мерцедес. За луксозното
Коментари Харесай

Тита забогатя, след като би шута на Криско, яхна джип за 200 бона

Наскоро певицата се снабди с тузарски джип " Мерцедес ". За първокласното возило Тита брои повече от 200 бона. Джипът е чисто нов. Разполага с всевъзможни екстри. Купето е напълно от кожа. В огромния джип Тита наподобява като малко момиче. Той е толкоз голям, че е мъчно тя да се забележи.
Тита от дребна мечтае да кара нещо огромно. И откакто към този момент може да си го разреши, си го купува.

Преди, когато бе протеже на Криско, младата певица получава дребен % от заработеното. Сега при Любо тя взима съвсем целия хонорар, който й се дава за присъединяване.Тита заделя пари за джипа от няколко години. Голяма част от сумата е от присъединяване й в " Като две капки вода ". Хонорарът на певицата в имитаторското шоу бе един от най-големите и тя го пази, с цел да сбъдне фантазията си.

С грамадния джип обилната изпълнителка бръмчи за участия из цялата страна, написа " България Днес ". Певицата още не може да се нарадва на подаръка, който сама си прави, и въобще не се тормози, че нещо може да се случи на първата й кола. Тя паркира пред дома си без капка боязън.
От няколко дни Тита бръмчи с гаджето си в новата си кола. Те непрекъснато са на път, с цел да може певицата да си прави кефа и да кара големия джип.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР