Наскоро открих нещо интересно: когато говориш с хората, те те

...
Наскоро открих нещо интересно: когато говориш с хората, те те
Коментари Харесай

Ако сте се заблудили, поговорете с Бог

 ръка-към-небето

Наскоро открих нещо забавно: когато приказваш с хората, те те объркват още повече, а когато приказваш с Бог – постепенно, само че правилно започваш да напипваш вярната посока, разбираш и осъзнаваш, че всичко ще бъде наред.

Това не е незабавно просветление, не е вълшебна пръчка, кояот може за момент да ви избави от съмнението  —това е единствено малкра крачка във вярната посока, една концепция, едно решение или просто ново схващане на личната стойност, което ви освобождава.

Говорете с Бог, в случай че сте се залутали в отношението си към някой човек: той или ще ви сближи, или ще ви отклони. Ще с епоявят някаки знаци, ще чуете за този човек нещо значимо, ще го видите от нова страна, последователно ще стигнете до решение и ще можете да разберете — той ли е този, който ви е необходим.

Говорете с Бог, амо не разбирате за какво се случва нещо или за какво не получавате положително в живота си. Той постоянно може да ви успокои и да ви покаже, че вапето самообладание ще ви се отплати, че приготвя за вас нещо по-голямо и по-важно, в сравнение с сте се осмелили да се надявате. С времето ще разберете, че не сте били подготвени да получите това, което сте желали тогава, когато сте го желали. Ще разберете, че желанията имат свойства да се трансформират.

Ще пораснете и ще разберете, че това, което сте желали преди години, напълно не е това, което желаете в този момент. 

Говорете с Бог, в случай че сте изгубени. Няма да можете да намерите себе си или нужните ви отговори незабавно, само че ще намерите нишка вяра, ще получите нова информация, ще вникнете във вътрешното възприятие, което ви тласка към дейности, които не са ви пристигнали на разум. Ще поемете риск, който ви е плашел преди или просто ще се доверите на ориста. Ще ви придаде мощ, неустрашимост и самообладание, с цел да можете да дочакате това, което търсите.

Разберете: диалозите с Бога няма да решат всичките ви проблеми за една нощ, само че ще ви дадат принадлежности и запаси, нужни, с цел да се справите със подозренията, да преодолеете компликациите и да станете по-силни с вярата, че ви чака нещо прелестно.

Ние постоянно търсим бързи решения, само че бързите решения не са дълготрайни. За изцелението е нужно време. Да намерите това, което в действителност ви е мъчно, е дълъг и бодлив път.

Чудесата се случват и не незабавно, а единствено по волята Божия.

А когато с енаучите да говорите с Бога, усамотеността ще стане търпима и ще се почувствате в сигурност, тъй като ще разберете: можете да се справите с всичко. Всичко ще бъде на мястото си. Всичко ще бъде наред.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР