Наскоро отбеляза своята 55-а годишнина, но продължава да изглежда добре

...
Наскоро отбеляза своята 55-а годишнина, но продължава да изглежда добре
Коментари Харесай

Дженифър Анистън призна: На сухо съм от 3 години!

Наскоро означи своята 55-а годишнина, само че продължава да наподобява добре и да притегля като магнит погледите на мъжете. Приятелка на актрисата споделя пред в. „ Сън “, че Анистън сама се е похвалила с цялостно полово самоограничение в продължение на близо 3 години.

„ Понякога си мисля, че половият ми орган е непотребен “ – шегувала се Дженифър.

„ Вече съвсем не употребявам и вибратор, да не приказваме сама да се напипвам. Струва ми се необичайно “ – споделя Анистън.

Дженифър обаче никак не съжалявала за неналичието на фамилиарност, като твърди, че на 55 има напълно други цели. Актрисата е съдружничка в мегакомпанията за фитнес съоръжение „ Пивола “ и непрекъснато популяризира разнообразни уреди и записва клипове с извършения. Освен парите, несъмнено, непрекъснатата физическа интензивност евентуално компенсира тишината в спалнята й.

И въпреки че има привлекателен тип и хваща мъжкото око, Дженифър Анистън е по-скоро асексуална, другояче казано – цялостно дълво в леглото. За това споделят и всичките й екранни сътрудници, на които се налагало да снимат горещи подиуми с нея.

„ Джени е ужасно дърво и не може да се отпусне даже за секунди в леглото “ – споделят сътрудниците й, с които е снимала интимни обстановки.

Източник: „ Уикенд “

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР