Наскоро от Ubisoft представиха новия сезон от Година 4 на

...
Наскоро от Ubisoft представиха новия сезон от Година 4 на
Коментари Харесай

Ubisoft представиха плановете си за новата година на Rainbow Six Siege Year

Наскоро от Ubisoft показаха новия сезон от Година 4 на Rainbow Six Siege, а с това и новата карта, която се намира в Австралия. Освен това бяха разкрити двама нови оператора от локалните специфични сили за реагиране – Гридлок и Моузи. От студиото дадоха обещание да дадат повече информация към бъдещето на играта по време на Six Invitational 2019, което и направиха.



Освен към този момент разкрития първи сезон и Operation Burnt Horizon със упоменатата австралийска карта, Ubi обясни детайлности и към другите сезони тук.

Благодарение на видеоматериалите, които студиото разгласява и зоркия взор на консуматор на Reddit знаем, че за пръв път ще имаме и датски оператор, както и нов експерт от американските секретни служби. Вторият сезон на годината няма да показа нова карта, а модифицирана версия на Kafe. В третия сезон пък ще забележим оператор от Перу и различен от Мексико, дружно в модифицирана версия на друга известна карта, Kanal. Присъствието на оператори от тези страни навежда на мисълта, че тук ще си имаме работа с наркокартели, само че дали това ще е по този начин, следва да забележим.



Последният сезон на четвъртата година ще показа бойци от кенийските и индийските сили за сигурност в една необикновена на пръв взор композиция. И тук няма да има напълно нова карта, а локация с освежен дизайн – картата Theme Park.

В допълнение към това, чака се промени да претърпят някои от основните настоящи лица в борбите, а точно, Lion, Glaz, Capitão и Dokkaebi. Все още обаче няма изясненост по отношение на това по кое време може да чакаме това.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР