Наскоро от Netflix съобщиха, че подготвят документален филм за Wham!,

...
Наскоро от Netflix съобщиха, че подготвят документален филм за Wham!,
Коментари Харесай

Андрю Риджли от Wham! разкри лични моменти от живота на Джордж Майкъл

Наскоро от Netflix оповестиха, че приготвят документален филм за Wham!, групата, с която Джордж Майкъл започва кариерата си при започване на 80-те години на предишния век. Филмът наблюдава пътя на музиканта и другия създател на групата - Андрю Риджли, които от двама учебни другари се трансформират в интернационалните поп звезди.
 Разкриха детайлности от последните дни на Джордж Майкъл
Разкриха детайлности от последните дни на Джордж Майкъл

Нов документален филм споделя за предишното му с Wham!

Наречен " Wham! ", филмът съчетава неизлъчвани досега изявленията и фрагменти от архивите на двамата реализатори. И до момента в който 60-годишният Андрю продължава да се любува на славата, която носи наследството на Wham!, Джордж ненадейно си отиде през 2016 година

Преди дни, в изявление за People Риджли разкри редица персонални моменти от живота на. Според него изпълнителят е имал големи компликации, откакто е разкрил своята половост през 1998 година и че за напускането си на Wham! е платил висока персонална цена.

" С Джордж и бяхме неразделни ", споделя Андрю. " Аз, той и певицата Шърли Кемп. Тя беше моя другарка, запознахме се тъкмо преди 18-ия ми рожден ден и тримата правихме всичко дружно в продължение на две-три години. В лицето на Шърли Джордж имаше в действителност близка и вярна другарка, с която можеше да бъде себе си и да се доверява. "

Риджли прибавя и, че когато неговият другар се е разкрил пред него в една хотелска стая в Ибиса, това е било " незабележителна " вест. " Шърли ми показа, че Джордж се тормози да ми каже нещо, което за мен беше малко изненадващо. И когато най-сетне го сподели, беше като: " О, добре, да. Това изяснява някои неща ", само че не беше кой знае какво за мен. "

Когато се стига до това да каже на останалия свят, което Майкъл в последна сметка прави онлайн по малкия екран през 1998 година, Риджли е доста по-притеснен.

" Джордж си мислеше: " Да, просто ще изляза и ще го кажа ", а аз си мислех: " Е, по какъв начин това ще промени нещо за нас? Музиката към момента е страхотна и откакто първичният звук отмине, ще остане единствено тя ", прибавя още музикантът. И продължава: " Но не стана по този начин. Все отново изчакахме, тъй като се страхувахме по какъв начин ще реагира татко му, дружно с пресата и лейбъла. Постоянно се появяваше " в случай че " и " само че " и всичко това се отрази на Майкъл и му струваше доста скъпо. "
 Джордж Майкъл, който щеше да навърши 60 - припомняме си някои от най-хубавите песни на изпълнителя през годините
Светът не е не запомнил Джордж Майкъл

В памет на изпълнителя си припомняме 10 от най-хубавите му песни

И да гледа по какъв начин Майкъл се бори със себе си, своята половост и същина, се оказва доста мъчно за Риджли. Според него артистът по този начин и не съумява да преодолее директните последствия от признанието си до края на живота си, през 2016 година " И това е несъмнено, мисля, че той в никакъв случай не се помири изцяло. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР