Наскоро охранителна камера, поставена от управата на националния парк Йелоустоун,

...
Наскоро охранителна камера, поставена от управата на националния парк Йелоустоун,
Коментари Харесай

Нещо много загадъчно записаха камери в Йелоустоун…

Наскоро охранителна камера, сложена от управата на националния парк Йелоустоун, снима нещо доста необичайно и загадъчно.

Видеото от нощта на 21 против 22 април се появи в мрежата, а потребителите с учудване разясняват, че публично няма информация за протичащото се на записа.

В началото на фрагментите се виждат някакви неразпознаваеми обекти, а по-късно внезапно избухва гърмеж, появява се светеща сфера и внезапно на до неотдавна безлюдното място се изсипват хеликоптери и рейнджъри.

Удивителното в тази ситуация е точно ярката сфера и нейния гърмеж, който след инспекция се оказал тъкмо в калдерата на вулкана Йелоустоун. Най-поразителното обаче е откритият от чиновници на парка обект, който припомня на човешко тяло.

Никакви публични известия за случилото се до този миг няма оповестени. Според американските медии към вулкана Йелоустоун има доста неща, които се крият от обществеността. Там от доста време се следи подземна интензивност, военните също демонстрират чудноват интерес към тази територия.

Знае се също по този начин, че под Йелоустоун "дреме " най-големият супервулкан, при чието изригване съгласно доста учени даже може да бъде погубен целият живот на Земята.

Видеото, което не са съумели да цензурират управляващите, е оповестено от служителката на резервата Кейт Мартин.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР