Наскоро New York Times съобщи, че Марк Зукърбърг съвсем официално

...
Наскоро New York Times съобщи, че Марк Зукърбърг съвсем официално
Коментари Харесай

Facebook на война срещу Apple

Наскоро New York Times заяви, че Марк Зукърбърг напълно публично е наредил на членовете на мениджърския ръб на Фейсбук да употребяват единствено и само Android устройства.

От американския всекидневник настояват, че повода за това решение е коментар по време на изявление с Тим Кук, СЕО-то на Apple, датиращ от месец март, в който той дефинира Фейсбук като услуга, която прекалено много вре носа си в персоналния ни живот.

В същото изявление Кук се отнесе много надменно и към абсурда с Cambridge Analytica, като съобщи, че той в никакъв случай не би си разрешил да се намира в сходна позиция, в каквато беше Зук преди няколко месеца.

 Какво знае за нас Фейсбук
Какво знае за нас Фейсбук

А ние не подозираме

Оттогава Зукърбърг жигосах Apple като компания, която просто знае по какъв начин да ни вземе парите, без, де факто, да й пука или да се грижи за действителните ни потребности.

Решението на шефа на Фейсбук за прекосяване към Android несъмнено не е изненада, защото доста други огромни софтуерни предприятия също обърнаха тил на Apple и iOS.

Към момента Android е най-използваната оперативна система в целия свят и не виждаме по какъв начин от Apple биха могли да извърнат посоката напразно.

 Защо сменяме от Android към iOS и назад
Защо сменяме от Android към iOS и назад

Край на разногласието, ето я статистиката
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР