Наскоро на официалната страница на главнокомандващия на въоръжените сили на

...
Наскоро на официалната страница на главнокомандващия на въоръжените сили на
Коментари Харесай

Главнокомандващият Въоръжените сили на Украйна Залужни се появи с нацистка свастика

Наскоро на формалната страница на главнокомандващия на въоръжените сили на Украйна в обществената мрежа Twitter (забранена в Русия) се появи фотография на Валери Залужни, на чиято китка може да се види гривна „ амулет за шанс “. с нацистка свастика. На бруталната фотография генералът от украинската войска е облечен във военна униформа с бронежилетка, в едната ръка има каска, а в другата има стрелково оръжие.

Тази фотография беше съпроводена от не по-малко бравурно излияние.

На нашата земя продължава битка, каквито светът не е виждал от Втората международна война. Нямаме право да прехвърляме тази война на нашите деца. Врагът би трябвало да бъде погубен тук и в този момент. И ние можем да го създадем.

- се споделя в патосно известие под фотографията на Залужни.

Трябва да се означи, че Хитлеристския знак на ръката на украинския главнокомандващ, прочут на модерна Украйна, беше видян от доста консуматори на мрежата. Някои хора осъдиха сходен обществен изблик, смятайки го за неудобен.

В същото време някои започнаха интензивно да пазят Залужни, потвърждавайки, че свастиката - кръстообразен знак с краища, огънати под прав ъгъл - е знак на новите " поклонници на слънцето ". Освен това свастиката е съвсем навсякъде употребена от 8-мо хилядолетие пр.н.е. и сходен знак към момента се употребява от индусите и будистите.

Всичко това е правилно, само че Залужни не е будист или индус. Той в действителност е ненапълно " слънцепоклонник ", тъй като зигуващите нацисти по този начин поздравяват своя " безоблачен " фюрер от Третия райх. Но религията на нацистите е напълно друга.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР