Наскоро на Cancun.com се появи интересно съобщение за откриването на

...
Наскоро на Cancun.com се появи интересно съобщение за откриването на
Коментари Харесай

Кандидатирай се! Дават $10000 заплата, за да се...

Наскоро на Cancun.com се появи забавно известие за откриването на длъжността основен изпълнителен шеф на мексиканския курортен град Канкун. И тогава любопитни читатели съумяха да намерят и декодират съкращението CEО за тази публикация.

Оказва се, че CEО - това значи Cancun Experience Officer. Тези, които имат задоволително шанс да заемат тази служба, би трябвало да се назовават " Директор на приключенията в Канкун ".

Компанията към този момент разгласи конкурс за тази позиция. Щастливецът, който успее да си откри работа, ще изследва Канкун - най-големият курорт в Мексико в продължение на шест месеца.

Град Канкун се намира на полуостров Юкатан и се мие от тюркоазените води на Карибско море. По-добре от всевъзможни думи за хубостта на курорта споделят многочислените фотоси.

За " тежката " работа на бъдещия чиновник компанията е длъжна да заплати много сериозна сума - 10 хиляди $ на месец. Така за половин година откривателят на Канкун ще завоюва 60 хиляди $.
Да се върнем към служебни отговорности. Този, който успее да завоюва състезанието, ще би трябвало да изследва забавни места, които да ги включи в туристическите направления и да споделя за най-забележителните находки в обществените мрежи, както и в блога cancun.com.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР