Наскоро на българския пазар се появи смарт часовникът WatchE-BlockH, който

...
Наскоро на българския пазар се появи смарт часовникът WatchE-BlockH, който
Коментари Харесай

Евтин модел смарт часовник, който взе преднина пред 3 пъти по-скъпата си конкуренция!

Наскоро на българския пазар се появи смарт часовникът WatchE-BlockH, който се по дизайн и функционалност конкурира с 3 пъти по-скъпи модели . По-долу ще ви разкрием и за какво...

Общо прочут факт е, че известните търговски марки продават своите артикули на доста по-високи цени от действителните. Причината за това е, че плащаме по-голямата част за самия бранд.

Производителите на по-слабо известните артикули като смарт часовника WatchE-BlockH са насочени към това да дават на потребителя колкото се може по-голяма функционалност и качество , на колкото се може по-ниска цена. Затова и не би трябвало да ни учудва фактът, че този смарт часовник, който по нищо не се разграничава от по-скъпите модели, се предлага на 3 пъти по-ниска цена.


За какво в действителност ще приказваме тук?

Подобно на по-скъпите модели смарт часовници и WatchE - BlockH е основан от екип от топ експерти. Затова и хората все по-често се отхвърлят от брандираните смарт часовници и избират по-изгодни разновидности, предлагащи се на надалеч по-приемливи цени.

Този смарт часовник е не просто въодушевен от реномираните и по-скъпи марки – той има сходни технология и програмен продукт. Още на пръв взор се откроява извънредно елегантният му и тъничък дизайн , придаващ му скъпарски тип.

Защо WatchE - BlockH е толкоз известен?

Това са 4 основни, само че не и единствени аргументи, за известността на този смарт часовник: Безупречен дизайн и ужасно чувство, когато го сложите на ръката си Издръжлива батерия, траеща с дни, и то с едно зареждане Топ LCD сензорен екран Отчита качеството на съня За по-голямата част от досегашните консуматори това са най-важни аргументи, продиктували избора на точно този смарт часовник. Впрочем WatchE-BlockH разполага с още доста функционалности , сходно на по-скъпите модели.


Останалите характерности на този смарт часовник на бъдещето?

Освен горепосочените характерности WatchE-BlockH разполага и със следните:
• Той е като персонален помощник на ръката ви
• Разполага с всички функционалности на смарт часовник
• Позволява ви да правите позвънявания и да изпращате известия
• Отчита изминатите крачки
• Напомня ви да ходите
• Има вградена камера, която прави страхотни фотоси и видеозаписи

Препоръки от удовлетворени клиенти
"Ползвам го всекидневно, до момента в който упражнявам. Помага ми да дефинира оптималното време за тренировките. Освен това, дисплеят му е върхът и всички вести от телефона се виждат безпроблемно и непосредствено на часовника. " – Пламен

"Получих го като подарък, вдъхновен съм по какъв начин наподобява и какъв брой е първокласен. Разполага с голям брой функционалности и е тъкмо като същински мобилен телефон . " – Асен


Каква сума би трябвало да отделите, с цел да купите WatchE - BlockH ?

В мини анкетата, която организирахме, помолихме участниците да познаят точната цена на този смарт часовник. Отговорите варираха от 250 лв. нагоре.
Страхотната вест е, че с цел да имате този смарт часовник, не се постанова да отделяте сума, която ще разбалансира бюджета ви. Може да го закупите на доста по-ниска цена и до 3 пъти по-евтино от някои брандирани модели със същото качество.

Този часовник с не толкоз известно име се предлага на формалната му продажбена страница , а пощенските разноски по доставката му са напълно БЕЗПЛАТНИ . Само за съпоставяне, някои часовници на реномирани марки костват по 500 лв., а даже и повече.

Струва ли си да го купите?

Със сигурност! Ако функционалността и превъзходният дизайн са по-важни от марката, то точно WatchE-BlockH е смарт часовникът за вас.
Той е напълно съответствие сред цена и качество и оправдава всеки вложен лев. С оглед на безплатната доставка и сумата, която ще отделите, това е една в действителност неповторима покупка.

Преимуществата нямат край – имате опция да го грабнете на още по-ниска цена!

Смарт часовникът WatchE-BlockH може да бъде ваш на 50% по-ниска цена от действителната. Всичко, което би трябвало да извършите, с цел да го поръчате на по-ниска цена и с безвъзмездна доставка, е да кликнете по-долу на линка, който ще ви препрати към формалната страница на смарт часовника:

Кликнете тук и грабнете WatchE - BlockH на 50% по-ниска цена!

ЗАБЕЛЕЖКА – Намалението е лимитирано и важи до среднощ или до привършване на количествата. Затова побързайте и в точния момент поръчайте своя WatchE-BlockH – количествата се разпродават с невероятна скорост.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР