Наскоро мой близък ми каза следното: Уморих се да ги

...
Наскоро мой близък ми каза следното: Уморих се да ги
Коментари Харесай

Имиджът на наглостта

Наскоро мой непосредствен ми сподели следното: " Уморих се да ги проследявам към този момент. По 1 скандал на седмица или няколко дни, добре, само че по няколко абсурда дневно... ".
И се замислих какъв брой е прав в действителност. Аз също се уморих – тъй като дневно виждам свадите, които комфортно се премълчават или парфюмират от огромните малките екрани, защото притежателите им са директно свързани в бизнеса си с тези, които ги сътворяват.
Да вземем най-пресният образец – прословутата към този момент Национална многопрофилна детска болница. Вчера, 21 май, пред Комисията по опазването на здравето в Народното събрание здравният министър Кирил Ананиев, който преправи повече свои заповеди за противоепидемични ограничения от 2 месеца насам, в сравнение с пъти си смени сакото, не си преправи позицията. По-важното – не сподели какъв брой коства да се вършат обследвания, ремонти и промени на 40-годишния градеж до Александровска болница и какъв брой би коствал чисто нов план!
Защо не сподели мисля е ясно на всички! На мен обаче не ми е ясно по какъв начин на толкоз доста хора не им пука – та това е за нашите деца бе, тулупи заспали и мисирки пребозали! Никой няма гаранция, че недай Боже, няма да му потрябва тази болница за най-скъпото в живота – и тогава ще желае ли най-хубавото и като не го получи, ще се сети ли за Вечната Амбър Ананиев, който циркулира в държавно управление след държавно управление на номенклатурен принцип? Ще се сети ли по какъв начин обясняваше какъв брой необикновено по-добре е да правиш нещо върху 40-годишно брулено крепко от времето скеле? Късно ще е обаче!
Само това да беше, с мед да ги намажеш – само че не е. Владислав Горанов и увъртанията му правил ли е бизнес услуги на Васил Божков и на каква цена са също толкоз скандални и също толкоз нищо не се случва. Приказките по какъв начин Европейски Съюз не ни следи за правосъдната система и неналичието на присъда за корупция единствено укрепват резултата от абсурда с Горанов – грънци не ни следи, написа го непосредствено в публични отчети, особено преведени на български език и качени на уеб страницата на Европейската комисия! Лошото е, че с приказки единствено не става, а Брюксел от дълго време влезе в рецесия и няма силата да реализира насила – би трябвало да пази себе си първо, тъй като доста недоволни се навъдиха в Европейски Съюз, доста напън има и извън.
Но пък Делян Пеевски мисли за положителното на народа – ето, изиска по-ниско Данък добавена стойност за детски храни, памперси и къмпинги! Не му го одобряват обаче в Народното събрание – очевидно им повече такова подаяние. Чудно за какво ли, едно повече, едно по-малко, огромна работа – имидж би трябвало да се натрупа, най-големият донор да стане най-гигантският донор! Майтап бе, Уили, в случай че не сте схванали – че в днешно време от ден на ден не схващат! А Домусчиев ТВ дълги години здраве да му дава - Божков ТВ като още не ще...
Автор: Ивайло Ачев
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР