Наскоро ММА треньорът Антон Сергеев от Санкт Петербург, нападна служителка

...
Наскоро ММА треньорът Антон Сергеев от Санкт Петербург, нападна служителка
Коментари Харесай

ММА треньор преби служителка в магазин заради маска

Наскоро ММА треньорът Антон Сергеев от Санкт Петербург, атакува служителка в магазин, откакто му бе отказано обслужване, тъй като не е носел маска. Всичко почнало, откакто Антон и неговата другарка влизат в магазина, само че но носят маски и им е отказано обслужване.

Приятелката на Сергеев наскърбява продавачката, която остава безмълвна. Антон и неговата другарка напущат магазина, само че още веднъж се връщат и той се изплюва в лицето на продавачката, която взима буркан с краставици и го замерва. В резултат на това той се ядосва и я засипва с удари.

Сергеев твърдял, че не е нападнал продавачката в магазина, само че фрагменти от охранителните камери демонстрират по какъв начин той я пребива. Докладите по-късно удостоверяват, че жертвата е получила голям брой синини, хематом, фрактури на ребрата и разтърсване. Продавачката се оплаква, че не може да лежи по тил и има усложнения с дишането. Това не е първата изцепка на Сергеев за 2020 година. През януари той забил своето BMW в автобусна спирка в Ялта.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР