Наскоро Мери Бойс Бенд отпразнува 24-тия си рожден ден с

...
Наскоро Мери Бойс Бенд отпразнува 24-тия си рожден ден с
Коментари Харесай

Ромина и Дарко Тасевски са главни герои в новия клип на Мери Бойс Бенд

Наскоро Мери Бойс Бенд отпразнува 24-тия си рожден ден с концерт. На живо прозвучаха обичани песни от албумите " Непознати улици “, " Само за теб “, " Дългият път към дома “ и новия " Щастливи дни “. Мери и Миро показаха и сантиментална акустична част, а специфична изненада за публиката бе премиерата на новия сингъл " До края на света “, който е дует сред двамата.

Режисьори на видеото на " До края на света “ са друга фамилна двойка – Стефка Николова и Васил Стефанов, а основни герои в него са цялата фамилия Тасевски – фамилията на Мис България 2010 Ромина Андонова (днес Тасевска) и футболиста на " Славия “ Дарко Тасевски.

" Първото нещо, което ми хрумна, когато гледах клипа на " До края на света “, беше една тавтология на Христо Фотев: Не е небивалица любовта и щастието съществува… И се разплаках. Точно по този начин си го представях! Това видео споделя всичко, което имам да кажа през днешния ден. В актуалния свят, в който родител 1 или родител 2 в скоро време несъмнено ще са сменени от роботи, ние описваме една вълшебна, само че и действителна история за любовта, и за това по какъв начин наподобява тя. Докъде стигнахме?! Хората всеобщо сякаш започнаха да не помнят естествените неща от живота, не помнят какъв брой щастливи са, когато са дружно, когато всичко е споделено, когато я има любовта… Благодарна съм на семейство Тасевски, че ни по
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР