Наскоро Мери Бойс Бенд отпразнува 24-тия си рожден ден с

...
Наскоро Мери Бойс Бенд отпразнува 24-тия си рожден ден с
Коментари Харесай

Ромина и Дарко Тасевски са главни герои в новия клип на Мери Бойс Бенд

Наскоро Мери Бойс Бенд отпразнува 24-тия си рожден ден с концерт. На живо прозвучаха обичани песни от албумите " Непознати улици “, " Само за теб “, " Дългият път към дома “ и новия " Щастливи дни “. Мери и Миро показаха и сантиментална акустична част, а специфична изненада за публиката бе премиерата на новия сингъл " До края на света “, който е дует сред двамата.

Режисьори на видеото на " До края на света “ са друга фамилна двойка – Стефка Николова и Васил Стефанов, а основни герои в него са цялата фамилия Тасевски – фамилията на Мис България 2010 Ромина Андонова (днес Тасевска) и футболиста на " Славия “ Дарко Тасевски.

" Първото нещо, което ми хрумна, когато гледах клипа на " До края на света “, беше една тавтология на Христо Фотев: Не е небивалица любовта и щастието съществува… И се разплаках. Точно по този начин си го представях! Това видео споделя всичко, което имам да кажа през днешния ден. В актуалния свят, в който родител 1 или родител 2 в скоро време несъмнено ще са сменени от роботи, ние описваме една вълшебна, само че и действителна история за любовта, и за това по какъв начин наподобява тя. Докъде стигнахме?! Хората всеобщо сякаш започнаха да не помнят естествените неща от живота, не помнят какъв брой щастливи са, когато са дружно, когато всичко е споделено, когато я има любовта… Благодарна съм на семейство Тасевски, че ни демонстрират красивата опция! Те снимаха и споделиха моменти от живота си с нас – същински, неподправени, човешки моменти… Прекрасни са! Познавам Ромина още от времето, когато стана Мис България през 2010 година Възхищавам се на това момиче през всички тези години. Как самоотвержено следва брачна половинка си Дарко във всички страни, където той играе футбол, а в това време учи в Софийския университет и прекосява планетата за изпити, по какъв начин сътвориха, грижат се и възпитават дружно три чудесни деца, по какъв начин, сякаш с лекост, се случва всичко посред им… Има ли я любовта, за нея си коства всичко това, поради нея си коства да стигнеш до края на света. “ - споделя Мери.

Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР