Наскоро легендата на Детройт Пистънс Айзея Томас представи своята класация

...
Наскоро легендата на Детройт Пистънс Айзея Томас представи своята класация
Коментари Харесай

Айзея Томас разясни защо избира Абдул-Джабар за най-великия: Няма човек на неговото ниво

Наскоро легендата на Детройт Пистънс Айзея Томас показа своята ранглиста от петимата най-велики баскетболисти. В нея на челно място " Зийк " сложи Карийм Абдул Джабар, а зад него подреди Лари Бърд, Меджик Джонсън, Майкъл Джордан и Джулиъс Ървинг. Томас обясни за какво избира Джабар за най-великия в подкаста " Inside The Green Room ".
 Айзея Томас шокира - подреди Джабар, Бърд и Меджик пред Майкъл Джордан в класацията си

" Моят най-велик баскетболист на всички времена е Карийм Абдул Джабар. Няма човек в историята, който да има по добра баскетболна кариера в гимназиално, колежанско и НБА равнище от него. И като се вземе поради какво е направил във връзка с обществените проблеми за този интервал от време и позицията, която той заема, то това са големите неща, които остават в съзнанието ми от позиция на това кой е най-великият ", съобщи Томас.

" Когато погледна шестте трофеи на Абдул-Джабар, шест или седем награди MVP, най-вече точки в историята на НБА, само една загуба в колежа и в гимназията, без загуби в главното учебно заведение. За мен той е най-великият ", отсече " Лошото момче ".

Колаж: ClutchPoints
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР