Наскоро край един язовир в Родопите видях нещо, което ме

...
Наскоро край един язовир в Родопите видях нещо, което ме
Коментари Харесай

Тренди акцентът на вашата ваканция


Наскоро край един язовир в Родопите видях нещо, което ме заинтригува, и несъмнено, взех решение да науча повече за него. Беше нещо приблизително сред надуваем дюшек, фотьойл и легло, от текстилна, а не от полиетиленова материя, освен това в доста свежи и ярки нюанси. Всъщност най-точно казано, това бе легло с ексцентричен дизайн, което за моя голяма изненада се надуваше без помпа, а единствено с няколко размахвания във въздуха.



Оказа се, че продуктът се назовава Bubble Bed  и се създава в България. Представлява новаторско легло, чието надуване е елементарно като детска игра. Всичко, което ви е належащо, са безусловно няколко секунди. Никаква помпа или спомагателни уреди! А най-хубавото е, че Bubble Bed може да се сложи без проблем върху разнообразни повърхности, т.е. трансформира се в модерно акцента на вашата почивка, част от заниманието или дейната отмора, без значение къде се намирате и какъв е сезонът – на море, на планина, край басейна, върху пясък, върху плочки, върху сняг, върху трева, даже във водата...



Освен че може да се употребява в отворени и затворени пространства и на съвсем всевъзможни повърхности, защото материята е доста здрава и се почиства елементарно, Bubble Bed, когато е опаковано, е извънредно плътно – съхранява се в текстилна торбичка с размери 46 см/36 см. В надуто състояние дължината му е 2,5 м; оптималната натовареност, която устоя, е 250 кг, а самото то тежи 1,5 кг. И с цел да имате опцията да се отдадете на цялостно безвремие, без да е нужно да ставате и да прекъсвате комфорта си ненужно, Bubble Bed има два странични джоба, в които можете да поставите примерно бутилка, книга, списание, телефон.

Bubble Bed се предлага в извънредно богата цветова гама – цели 13 цвята! На мен персонално са ми обичани Turquoise Blue, Peanut Green и Yellow, само че действително измежду тринайсетте нюанса всеки може да открие своя. Производителят обезпечава алтернатива за брандиране на продукта, което е още една забавна опция, от която можете да се възползвате.

С Bubble Bed страстите постоянно са хубави, а приятната компания е обезпечена! Можете да разгледате в елементи продукта ето тук.



С поддръжката на Bubble Bed
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР