Наскоро Конгресът на САЩ одобри законопроект за краткосрочни бюджетни кредити,

...
Наскоро Конгресът на САЩ одобри законопроект за краткосрочни бюджетни кредити,
Коментари Харесай

САЩ алармира: По-голямата част от помощта за Украйна е изчерпана

Наскоро Конгресът на Съединени американски щати утвърди законопроект за краткосрочни бюджетни заеми, в който настояването на администрацията на Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в за спомагателна финансова поддръжка за Украйна не беше утвърдено.

Белият дом, Министерството на защитата и Държавният департамент обявиха, че по-голямата част от финансирането в поддръжката на Украйна е изчерпано и в случай че обстановката продължи, това ще навреди на бойната подготвеност на американската войска, съобщи Радио Китай.

В същото време в Европа и Латинска Америка се появяват от ден на ден гласове срещу военната поддръжка за Украйна.

На 2 октомври прессекретарят на Белия дом Карин Жан-Пиер съобщи пред медиите, че американската военна помощ за Украйна може да задоволява единствено незабавни бойни потребности.

Според данните на Съединени американски щати тези средства са към 6 милиарда $, а огромна част от тях ще се употребяват за даване на оръжия и друго военно съоръжение от съществуващия инвентар на американската войска, написа 24 часа.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР