Наскоро инфлуенсърското семейство на Наум Шопов и Теа Минкова се

...
Наскоро инфлуенсърското семейство на Наум Шопов и Теа Минкова се
Коментари Харесай

Наглост, лъжи и нереални цени - Теа и Наум за покупката на апартамента! На чие име е домът?

Наскоро инфлуенсърското семейство на Наум Шопов и Теа Минкова се похвалиха, че са новодомци. Всъщност новината беше предстояща поради обстоятелството, че по Нова година споделиха, че събитието следва. Е, съвсем 4 месеца по-късно те към този момент са напълно в новия си дом, а за него беше писано, че коствал половин милион. Както нормално се получава, истината е по-различна.

Във видео, което двойката разказа като дълго чакано, беше декларирано, че такива заглавия основават неверна визия за двамата. Всъщност нито Теа, нито Наум споделиха какъв брой е коствал апартаментът им, само че обявиха, че пазарът на парцели сега е несъответстващ. 

Виж още: Невероятно красива и изцяло преобразена: Дъщерята на Анелия провокира възторг със снимка 

Всъщност до решението за покупка на жилище се стигнало, откакто остарялото просто се оказало малко, откакто в живот им се появила дъщеричката им Амая. Така решили да търсят тристаен апартамент, само че защото в никакъв случай до момента не били теглили заем, желали да вземат апартамент чартърен. Виждайки цените на наемите, решили, че е по-добре да си купят апартамент, който да изплащат. 

Така пристигнало време за критериите. Нито Теа, нито Наум имали искания за квартала, в който да бъде новият им дом. Искали просто той да е тристаен, да има огромна тераса, да е на отзивчиво място и да има супермаркети наоколо. 

Виж още: Суета и грижа: Цвети на Криско с неповторима процедура след раждането... грижи се за гръбнака си 

Започнали и огледите, които били десетки. За " отзивчиви " места им се представяли блокове, до които се стига без пътища, а " черешката на тортата " бил апартамент, който даже капарирали. Оказало се, че става въпрос за тристаен апартамент, който е обособен от различен парцел и няма акт 16. Тази детайлност била спестена от организацията, с която работили, само че пък от банката, в която кандидатствали за заем им показали неуредицата в документите.

Имало и различен парадокс - желали на инфлуенсърите 45 хиляди евро без Данък добавена стойност за две паркоместа. 

Виж още: Яна Маринова с признание за пандемията и по какъв начин поддържа формата си все по този начин перфектна 

В последна сметка се появило и " тяхното " място - апартамент, отговарящ на критериите им, който даже бил и обзаведен. Подписали контракта точно на Нова година, а няколко месеца по-късно към този момент се и нанесли в него. Куриозна била първата нощувка в новото жилище - Наум не запомнил да вземе възглавниците от остарелия дом и се наложило да спят на възглавниците от дивана. Тъй като не били към момента прани, двамата ги облекли в тениски и по този начин решили казуса.

Двамата споделиха, че един от най-задаваните въпроси от почитателите им бил на кого е апартаментът. Те споделиха, че той се води и на двамата, като и двамата го изплащат.

Изображение: https://www.instagram.com/teaminkova/
https://www.instagram.com/shopov/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР