Наскоро Григор Димитров си бе у дома, в България, а

...
Наскоро Григор Димитров си бе у дома, в България, а
Коментари Харесай

Григор с главна роля

Наскоро Григор Димитров си бе вкъщи, в България, а визитата му бе обвързвано с задължения около неговия спонсорски контракт Lacoste. Освен че бе специфичен посетител на откриването на първия формален магазин на френския фешън бранд в София, най-хубавият ни тенисист отиде и до родното Хасково, с което провокира огромно неспокойствие измежду локалните поданици.

По време на своята обиколка Димитров на всички места бе следван от оператор с камера.

Оказа се, че за това си има причина и това е документална поредност на Lacoste. Трикратният полуфиналист в шампионати от Големия шлем е основно настоящо лице в новия епизод на Between The Lines, в който споделя за своето семейство и за детските си години. Освен това Григор споделя и своята житейска философия, помогнала му да доближи до висините на професионалния тенис.

“Няма значение от кое място си – в случай че си твърдоглав и обичаш играта, всичко може да се случи. Да преодоляваш трудностите и в никакъв случай да не изпускаш от взор задачата си, до момента в който не я постигнеш ”, е мантрата на Григор Димитров.

“Аз съм Григор Димитров, на 32 години съм и съм от Хасково, България. Страстта ми към тениса се зароди доста рано в моя живот. Баща ми е треньор по тенис, а майка ми е някогашна волейболистка, тъй че израснах в доста спортно семейство.

Идвам от дребен град, който няма особени обичаи в тениса. Мисля, че това остави отпечатък върху мен и ми оказа помощ да остана концентриран. Упоритостта ми постоянно ме е карала да ходя напред.

Съветът, който ми дадоха и който самият аз давам, е да не вървиш по утъпканата пътека. Няма директни пътища. Всички сме неповторими по собствен личен метод. Много е значимо и да се обградиш с положителни хора “.

Дори когато съм надалеч от България, усещам, че огромна част от мен принадлежи на това място. Винаги когато се връщам в Хасково, се усещам като вкъщи си. ”
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР