Наскоро Google представи първия си сгъваем смартфон в лицето на

...
Наскоро Google представи първия си сгъваем смартфон в лицето на
Коментари Харесай

Как изглежда Google Pixel Fold отвътре

Наскоро Гугъл показа първия си сгъваем смарт телефон в лицето на Pixel Fold, който ще се конкурира с телефони като Samsung Galaxy Z Fold и други сходни модели. 
 Гугъл Pixel Fold и какъв брой здрав е новият сгъваем смарт телефон, тестван от JerryRigEverything
Колко благонадежден е сгъваемият Гугъл Pixel Fold

Слаб резултат

Бидейки първо потомство сгъваем смарт телефон за компанията, няма по какъв начин да чакаме, че Pixel Fold ще е най-хубавото предложение на пазара, като това стана ясно и от тестванията за устойчивост, за които писахме преди седмица. 

Pixel Fold наподобява е и един от най-сложните хардуерни артикули на Гугъл, като не сме сигурни дали това е плюс или минус в тази ситуация.
 Снимка 626113

Хората от PBK Reviews разглобили Pixel Fold, с цел да видят какво има “под капака ” и в случай че не друго можем да намерим някои отговори, които изясняват ниската издръжливост на модела. 

Както при множеството съвременни телефони, задният панел на Pixel Fold е залепен дружно с съставените елементи под него, тъй че би трябвало да се загрее задния похлупак и предния екран, с цел да се отвори устройството.

Страната, в която е вградена камерата има множеството от естествените телефонни съставни елементи, като трите датчика, SoC, памет, модем, високоговорител, USB-C порт и батерия от 1489mAh. 
 Снимка 626114

Другата страна е заета най-вече от по-голямата батерия с 3332mAh, външна камера на екрана, вибратор с тактилна противоположна връзка, слушалка и SIM тава.

Заключението на PBK Reviews е, че тази настройка на хардуера е много сложна за ремонт. 

Любопитното в тази ситуация е, че Гугъл планува да пусне магазин за елементи и комплекти за ремонт на Pixel Fold у дома, взаимно с iFixit.
 Гугъл Pixel Fold и какви проблеми има сгъваемият смарт телефон
Сгъваемият Гугъл Pixel Fold има съществени проблеми

Не сме изненадани

Предвид откритията на PBK ще е забавно да забележим тъкмо какви ще са тези комплекти и какво напътствие ще получават потребителите, с цел да се оправят сами. 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР