Наскоро глобалният телеком Нетера обяви, че разширява предлагането на услугата

...
Коментари Харесай

Сигурен бизнес през 2021? Да, с гарантиран глобален интернет!

Наскоро световният телеком " Нетера " разгласи, че уголемява предлагането на услугата " Гарантиран интернет " (Dedicated Internet Access; DIA) допълнително от 180 страни. Компанията има добре развита интернационална мрежа и продължава да влага, с цел да я уголемява и усъвършенства. Това й разрешава да отговори на възходящите международни потребности от първокласен и бърз интернет.
Какво е DIA?DIA e личен, сигурен интернет достъп. Той е по-бърза и предпазена форма на световна съгласуваност. С него теглите и качвате, предавате и получавате данни с идентична скорост. Гарантирано получавате закупената честотна лента 100% от времето.
Представете си, че пътувате в автомобил по автомагистрала. Ако има огромен трафик, ще ви отнеме повече време да стигнете до вашата дестинация. Да имате обезпечен интернет е като да притежавате едно от платната на автомагистралата и то да е предопределено единствено за вас. ВИП връзка за специфични клиенти.
Кой има потребност от DIA?
От логистиката, през финансовата активност до търговията на дребно, всяка промишленост може да извлече изгоди от DIA. Услугата е подобаваща за дребните и междинните предприятия, чиято активност изисква огромен потенциал и натоварване на честотната лента. Предимствата са значими, изключително в пиковите часове на денонощието.
Кои са преимуществата на DIA?Гарантирана скорост
Избирате от каква скорост на връзката се нуждаете и разчитате на нея всяка секунда от денонощието. При общоприетия интернет връзките са споделени. А скоростта, за която плащате, е оптималната, която ще получите. Действителната скорост на общоприетата интернет връзка е непредсказуема и варира през целия ден според от мрежовия трафик на доставчика.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР