Наскоро Генадий Головкин сключи партньорство с „Matchroom Boxing” и плановете

...
Наскоро Генадий Головкин сключи партньорство с „Matchroom Boxing” и плановете
Коментари Харесай

Без трета среща между Головкин и Канело в близко бъдеще

Наскоро Генадий Головкин подписа партньорство с „ Matchroom Boxing” и проектите на промоутъра Еди Хърн са да провежда забележителни дуели с присъединяване на казахстанеца, даже в случай че Саул "Канело " Алварес не влезе в бъдещите проекти.

Головкин ще се срещне със Сергей Деревянченко за вакантната купа в междинна категория на IBF на 5 октомври, а Хърн сподели, че Головкин е подготвен на още по-смели стъпки.

„ Трябва да вършим свои лични ходове и мисля, че тъкмо това вършим ние в партньорството си с Головкин “, сподели Хърн пред Sky Sports.

„ Не чакаме Канело. Канело си гледа неговите неща. Той желае да се бие с Ковальов, това е ясно. Очаквам тази борба през ноември. Головкин се бие с Деревянченко на 5 октомври и нещата си не престават “, съобщи Хърн.

Хърн съобщи, че би се радвал да види трета борба сред Канело и Головкин, само че Канело би трябвало да избере личните си съперници, а Головкин просто не е част от този лист сега.

Затова промоутърът показа други четири разновидността за възможен идващ противник на Головкин. Това са американецът Деметриус Андраде, Били Джо Сондърс и Дани Джейкъбс, които обаче ще би трябвало да смъкват по 4 кг., с цел да влязат в категорията. А в случай че те предпочетат да се качат в по-горна категория, остава Калъм Смит.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР