Наскоро една жена отваря своята входна врата и открива ненадписан

...
Наскоро една жена отваря своята входна врата и открива ненадписан
Коментари Харесай

Акт на доброта променя живота на един човек завинаги

Наскоро една жена отваря своята входна врата и открива ненадписан бял плик с писмо с 1000 $. Без адрес на адресант. В него имало и писмо, което я разплакало – от наслада и признателност. Това е едно събитие, което в никакъв случай няма да не помни, написа Viral Nova.

Писмото разказвало историята на един неотдавна умрял човек, който обичал да прави случайни актове на добрина. След като го прочела, дамата знаела, че това е подарък от ориста. Нейната майка се нуждаела от парите повече от всеки път, защото към този момент 3 години продължавала да се бори с рака на яйчниците.

Ето и текста на писмото:

Моля, приемете този подарък като случаен акт на добрина...

Един обичан наш член на фамилията ни бе посветил голяма част от времето и ресурсите си, с цел да оказва помощ на хората посредством " Произволни актове на добрина. " Тя даряваше на другите по най-различни способи. Винаги анонимно. За да уважи нейната памет, взехме решение да продължим нейната традиция.

" Произволни актове на добрина " не постоянно включва даряването на пари. Понякога може да нещо напълно просто. Например да прекараш малко време с различен, да го изслушаш, да му направиш комплимент. Най-важното е, че този акт постоянно е непринуден. Не се чака нищо в подмяна.

Въпреки че не ви познаваме персонално, други членове на нашето общество ви разпознаха като човек, който заслужава да получи този подарък. Моля ви, използвайте парите както сметнете за належащо - било то с цел да се облекчите финансово или с цел да извършите нещо особено за себе си.

Не желаеме нищо в подмяна. Надяваме се, че по този метод ще ви окуражим да измененията живота и на някой различен, да го мотивирате да одобри тази концепция и да продължи традицията.

Именно простичките неща вършат света по-добро място за живот. Прословутият откъс на Ганди „ Бъди смяната, която желаеш да видиш в света “ е съвършеният образец за това по какъв начин един акт на добрина може да окаже толкоз мощно влияние. А може би даже да задейства резултата на пеперудата и да въодушеви и други да последват тази прелестна традиция.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР