Наскоро двете агенции публикуваха своите класации за редица страни, включително

...
Наскоро двете агенции публикуваха своите класации за редица страни, включително
Коментари Харесай

Български адвокат с над 20 г. опит влезе в топ класации за юристи

Наскоро двете организации разгласиха своите ранглисти за редица страни, в това число за България. В класацията за 2023 година на Chambers за България, в бранша Технологии, Медии и Телекомуникации (ТМТ) са включени няколко адвокатски практики. 

Митко Карушков дава решения на компании от Съединени американски щати, Ирландия, Естония, Чехия, други страни от Европа, Англия и България в области като Machine Learning (известна още и като „ изкуствен интелект “), разнообразни телекомуникационни пазари – радио, сателитни и квантови връзки, онлайн активи и регулации, киберсигурност, онлайн медии, IoT, обработка на чувствителни данни в софтуерна среда, отбрана на цифрови активи, както и покупко-продажби свързани с тях. 

Основна част от практиката му е да бъдат предоставени решения - не просто услуги или отзиви, посредством които бизнесът на клиентите му да среща минимални спънки и да не носи регулаторен, финансов или репутационен риск в динамичната среда на актуалните технологии. Карушков е преподавател по покана на софтуерни компании в Съединени американски щати и Канада по въпроси на цифровите услуги, цифровите пазари, цифровите активи, gaming и на практика въпроси при правенето на бизнес с цифрови активи в Европа, в това число в България.

Признанието за Карушков стъпва напълно върху отзиви и противоположна връзка от пазара, от други юристи и от бизнеса.

През 2018 година Митко Карушков беше включен в Залата на Славата на друга организация, основана във Англия - Legal 500. Методологията за това влиятелно самопризнание се свързва с обстоятелството, че в продължение на седем поредни години клиентите и пазара посочваха Митко Карушков като водещ юрист в региона на Технологии, Медии и Телекомуникации. Както в България, по този начин и в ЕМЕА (Europe, Middle East and Africa ) –  пазарите на Европа, Близкия Изток и Африка.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР