Наскоро чух, че в интернет има над 500 милиона блога.

...
Наскоро чух, че в интернет има над 500 милиона блога.
Коментари Харесай

Съдържание, което привлича трафик - кой не мечтае за това?!

Наскоро чух, че в интернет има над 500 милиона блога. Това значи убийствена конкуренция за първото място в Гугъл. От всички тактики на SEO, аз имам вяра, че една добра тактика за наличието е ключът към по-добрите резултати от тези на другите блогове.

Лесно е да започнете да пишете наличие с няколко положителни основни думи и да мислите, че автоматизирано ще се класирате по-високо. Въпреки това, конкуренцията постоянно мисли 10 стъпки напред и Гугъл постоянно актуализира логаритмите си. Горещо ви предлагам да създадете тактика за наличие, с цел да придобиете преднина. В тази публикация ще прегледам три метода за основаването на наличие, които дават резултати.

1. Приспособявайте публикациите си към аудиторията си.

Марките показват изявления в блогове, ориентирани към избрани публики, само че доста от тях основават наличие, което е прекомерно общо. Направете вашите материали по-специфични и колкото е допустимо по-конкретни. Това може да понижи броя на хората, които търсят или четат публикациите ви, само че измежду тези, които намират и четат вашето наличие ще има по-голям късмет то да резонира с тях. Специфичното, нишово наличие постоянно има по-малко конкуренция, защото основните думи в него не са изцяло усъвършенствани. Познавайте и разбирайте аудиторията си, тъй че приспособяването на нишовото наличие към нея да се откроява.

Например, моята компания предлага козметична линия с грижа за кожата на мъже. Но това е доста конкурентна ниша. Така че, ние усъвършенствахме нашия тониран слънцезащитен артикул и открихме, че оцветеното слънцезащитно масло за мазна кожа има доста малко конкуренция. Създадохме наличие към тази основна фраза и се вдигнахме по-висока в класацията на Гугъл. По-голямата част от трафика ни идваше от това наличие. Оттогава развихме и други основни думи по тематиката.

2. Изследвания, проучвания, проучвания.

Много хора не вършат задоволително подготвителна работа, преди да стартират да пишат наличието си. Можете да си спестите време и главоболие по-късно, като разберете какво към този момент работи за вашата конкуренция и да отидете там. Съществуват доста принадлежности, които ще ви покажат кои основни думи употребява вашият съперник в изявленията в блога си. Потърсете основните думи, които движат най-вече кликвания. Можете също по този начин да отделите време, с цел да прочетете написаните мнения за тези изявления и да видите кой споделя публикациите, което ще ви даде спомагателни сведения по какъв начин да укрепите личното си наличие.

3. Използвайте всички налични за вас тактики. 

Има доста тактики на страницата ви, които можете да употребявате, като да вземем за пример външни и вътрешни връзки, слагане на основни думи в заглавието, метаописания, текстове и URL адреси на изображения и други Добре е да употребявате всичко, което имате разполагаем, когато структурирате изявления в блога, с цел да получите допустимо най-високото класиране в най-кратък интервал от време.

Предлагам ви да опитате разнообразни неща в заглавията и метаописанията. Помислете какво вършат вашите съперници и добавяйте или изтривайте подобаващи основни думи, до момента в който преценявате по какъв начин се показва наличието ви. Когато търсите външни връзки, намерете уеб сайтове с висок престиж, които могат да ви оказват помощ да увеличите наличието си. Уверете се обаче, че тези връзки са подобаващи за вашата статия; от време на време даже свързването към конкурентния уебсайт работи за нас. Покажете на Гугъл, че блогът ви е елементарно място за потребителите, където да намерят наличие или артикули, които желаят. Мислете от позиция на клиентите и се поставете на тяхно място.

Заради все по-големия брой блогове в онлайн пространството, би трябвало да намерите метод да спечелите вниманието и да успехите вашите съперници. За това ще е необходим добре премислен проект. Използването на тези три тактики е добър старт. С него ще получите по-високо класиране на вашите постове в търсачките. След като оптимизирате изявленията за Гугъл, можете да работите върху това да задържите клиентите си, тъй че да се връщат за още и още.

По препоръки на Даниел Робинс, основен маркетингов шеф на бранда CBD в Съединени американски щати, пред Inc.com
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР