Наскоро бях свидетелка на случка, свързана с един банков касиер.

...
Наскоро бях свидетелка на случка, свързана с един банков касиер.
Коментари Харесай

Имам нещо, ще ви помогне!

Наскоро бях свидетелка на преживелица, обвързвана с един банков касиер. Когато клиент помоли да изтегли огромна сума от парите си, тя изиска персоналната му карта, както е съгласно разпоредбите. В отговор, той се разкрещя: „ Знаеш ли кой съм аз?! Аз съм сенатор! “. Тя беше смаяна. Знаеше името му – беше гласувала за него, само че просто не съумя да го разпознае онлайн и беше ужасена от отношението му. Той продължи да я мъмри, до момента в който не дойде мениджърът. Когато напусна, към този момент беше получил парите си, само че изгуби вота ѝ на идващите избори.

Когато стартирате вашия личен бранд или към този момент сте в развой на неговото положително одобряване, е значимо да поддържате професионален фасон. Това може да звучи явно, само че да изгубите респекта на аудиторията си е по-лесно, в сравнение с си мислите. И в никакъв случай не трябва да приемате, че в случай че имате задоволително почитатели, е добре да разгневите някои от тях.

Брандингът в резюме е поредната маркетингова еднаквост на един артикул или услуга. Ако имате личен бранд, казвате: „ Имам нещо, което ще ви помогне! “. Ако добавите „ само че се махайте, в случай че ще крадете концепциите ми “, карате феновете ви да се усещат като крадци. Ако се отнасяте с тях като с пешки, най-после ще ги загубите. Разбира се, в случай че някой е трол или се държи обидно, несъмнено го игнорирайте и/или го блокирайте.

Ето няколко метода да ангажирате почитателите си като част от персоналния ви бранд:

Благодарете им за техния принос

Поставих си за цел постоянно да благодаря на хората за всевъзможен тип противоположна връзка, без значение дали положителна или отрицателна, потребна или безполезна. Успешните марки показват досегаемост и същото важи и за персоналните.

Оценявайте това, че вдъхновявате хората

Това не значи, че би трябвало да толерирате плагиатството, само че в случай че някой написа по същата тематика, за която и вие, това не е кражба. Успешните марки приветстват конкуренцията. В последна сметка имате неповторим глас, който никой различен не може да има, нали?

Фокусирайте се върху личното си наличие

Следвайки това, би трябвало да се почувствате горди с триумфа си и да го оставите да блесне. Последователите ви желаят да виждат концепциите, в които са се влюбили, а не недоволствата ви какъв брой неприятни са хората с вас. Драмата е превъзходен метод някой да спре да ви следва. Успешните марки се концентрират върху собствената си история и оставят драмата в прахта.

Помнете – персоналният бранд е инструмент, посредством който да споделяте работата си и да разширявате аудиторията си. Никога не би трябвало да се насочва против почитателите, даже и неприятните. Водете се от достоверността и в последна сметка ще откриете, че не ви интересува конкуренцията, камо ли троловете.

Рейчъл Уейн за
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР