Наскоро бившата манекенка Маги Сидерова и мъжът ѝ Георги празнуваха

...
Наскоро бившата манекенка Маги Сидерова и мъжът ѝ Георги празнуваха
Коментари Харесай

Маги Сидерова разделена с мъжа си

Наскоро някогашната манекенка Маги Сидерова и мъжът ѝ Георги честваха годишнина от сватбата си.

По случай персоналния си празник те отпътуваха за италианския курортен град Амалфи, където останаха към седмица.

„ От година сме семейство! Една година, изпълнена с обич и благополучие!”, написа Маги в обществената мрежа. Преди брака атлетичната дама се подвизаваше с семейството на някогашния си мъж – Желязкова, само че след това смени името си като знак на новото начало с Георги.

Днес тя остро поправя всеки, който по неточност я назова с предходната ѝ фамилия. Сменила си е и всички документи и се старае да изтрие изцяло предишното с някогашния си брачен партньор.

Миналата година Сидерови се врекоха във честност на обилна женитба с доста звездни посетители. Най-добрите приятелки на булката влязоха в ролята на шаферки, а Маги се похвали, че сама изпипала и най-малките елементи към венчавката.

Единствено украсата била непозната задача, само че отговаряла изцяло на условията ѝ. Всички присъстващи настояват, че останали впечатлени от старанието на младоженците и от парите, които хвърлили за организацията на тържеството, извършено в един от най-луксозните софийски хотели.

Говори се, че Георги се изръсил с над 20 бона, с цел да задоволи капризите на брачната половинка си. Тази сума не представлявала проблем за фамилията, защото Сидеров работи за португалска охранителна компания и печели повече от добре. Мъжът на Маги, който е някогашен чиновник на ГДБОП, прибира над 6000 евро всеки месец и съумява да пести средства, с цел да радва обичаната си със скъпи придобивки и екзотични почивки.

Той няма право да приказва за работата си, защото охранява международни звезди, само че съгласно осведомени една от клиентките му е самата Мадона, която от 2 години живее в Португалия.

Неотдавна смуглата хубавица показа, че е влюбена в португалската столица и желае да живее там, само че проектите ѝ се осуетиха. Водещата Гала ѝ предложи работа като кореспондент в На кафе и някогашната манекенка избра да гради телевизионна кариера. Така се наложило с Георги да поддържат връзка от разстояние, само че той се стараел да не отсъства дълго и постоянно пътувал от Лисабон до София, с цел да е покрай брачната половинка си.

Маги и Жоро се познават най-малко от 10 години, дружно са от 4, а са семейство от 1. Любовта им пламнала на морето, където били в разнообразни компании, само че бързо намерили общи тематики за диалог и станали неразделни.

По това време манекенката към момента била омъжена за Боби Желязков, само че връзките им въобще не вървели, по тази причина тя не се поколебала да пристане на Сидеров. Скоро признала на брачна половинка си, че има друга връзка и той я изгонил от фамилното жилище, а тя заживяла с обичания си на квартира.

Въпреки че доста държат един на различен, Маги и половинката ѝ не желаят да имат общо дете. Той има две хлапета от предходна връзка, а тя – наследник в тийнейджърска възраст. „ Вече трансферирах 40-те и не ми се ражда отново”, безапелационна е Сидерова, предават от Уикенд.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР