Наскоро бе съобщено как раздразненият френски президент Еманюел Макрон е

...
Наскоро бе съобщено как раздразненият френски президент Еманюел Макрон е
Коментари Харесай

В Германия скочиха като ужилени заради помощта на Русия за САЩ

Наскоро бе обявено по какъв начин раздразненият френски президент Еманюел Макрон е възприел здравната помощ на Русия за Италия, в която бушува рискова коронавирусна зараза COVID-19.

И в този момент немският вестник Frankfurter Allgemeine Zeitung упреква Русия в провеждането на хибридна война против Запада по време на пандемия.

Колумнистът се съмнява, че Москва, предоставяйки здравна помощ на Съединени американски щати, работи с положителни планове.

Това, че Кремъл изпрати аероплан в Америка с помощ, е похвално. Въпреки апелите за понижаване на военната интензивност, Москва продължава да изпраща бомбардировачи във въздушното пространство над Атлантика. А съветският флот, който извънредно дълго се намира в Балтийско море, очевидно не организира проби за COVID-19 там.

- написа консервативният публицист Бертолд Колер, който счита трансатлантическото съдействие за основата на немската външна политика и сигурност, написа "Поглед инфо ".

Освен това, Колер е убеден, че Русия "продължава да води кибер война против Запада " по време на пандемия. В същото време журналистът не показа доказателства и изцяло не помни, че самолетите на НАТО не престават да летят покрай границите на Русия, макар ковид. Но те също не вършат проби за COVID-19 там.

Трябва да припомня, че Русия неотдавна изпрати до Съединени американски щати аероплан Ан-124 Руслан, претрупан с здравна помощ (лични защитни средства и здравно оборудване) за битка с COVID-19. В момента Съединени американски щати са преди всичко в света по брой случаи. Броят на инфектираните там към този момент надвиши 217 хиляди души. Загинаха над 5 хиляди души. Излекувани са към 9 хиляди души.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР