Наскоро Apple представи новата си серия смартфони iPhone 12, като

...
Наскоро Apple представи новата си серия смартфони iPhone 12, като
Коментари Харесай

Ремонтът на iPhone 12 няма да е по джоба на всеки

Наскоро Apple показа новата си серия смарт телефони iPhone 12, като доставките на някои от моделите към този момент започнаха в избрани райони. Това е добър мотив да погледнем и към цените за ремонт на новите устройства, предава Mobile Bulgaria.

Добрата вест, е че за Pro модела извънгаранционна промяната на екран остава на същата стойност като при iPhone 11 Pro а точно 279 $ в Съединени американски щати. Ако е налична застраховката AppleCare+ то потребителите би трябвало да заплатят единствено 29 $.

Няма смяна и при повреди класифицирани като други (Other damage), а тук цената е 549 $ или 99 $ при дейна застраховка. Не по този начин стоят нещата при общоприетия iPhone 12, като промяната ще коства 279 $, а не както до момента 199 $ при iPhone 11.

Това най-вероятно се дължи на прекосяването към същия OLED екран, който е употребен и при Pro версията. При други повреди също се регистрира скок от 399 $ до 449 $. Със застраховка цените за промяна на екран са 29 $ и 99 $ за други.

Една от новостите в серията iPhone 12 е новото стъкло, което покрива екраните на устройствата. Компанията го назовава Ceramic Shield и твърди, че то е доста по-здраво от употребяваните до момента и има четири пъти по-висока устойчивост при изпускане. Това значи, че вероятността от строшаване е по-малка.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР