Наскоро Apple обяви новите си модели компютри и донесе нужна

...
Наскоро Apple обяви новите си модели компютри и донесе нужна
Коментари Харесай

Новият Mac Mini е най-мощният компютър в редиците на Apple

Наскоро Apple разгласи новите си модели компютри и донесе нужна глътка прохлада към линиите на Mac Mini и MacBook Air, които от доста години плачат за ъпдейт.

Колегите от Geekbench 4, които обичат да вършат детайлни съпоставения на всевъзможни джаджи, взеха решение да слагат точно новия и мъничък Mac Mini в състезание с тежката артилерия на Apple - машината Mac Pro, чиято стартова цена за базов модел е 3799 $.

За теста не е бил употребен 799-доларовият базов Mac Mini, а малко по-напомпаният модел с 6 ядра и 3.2GHz Intel Core i7.

Geekbench по принцип не бъркат, само че този път сме склонни да се усъмним (въпреки че нямаме причина) в истинността на резултатите.

Според техни наблюдения и измервания, Mac Mini e също толкоз бърз, колкото е сървърният Mac Pro, и в действителност е по-бърз от всички Apple компютри, като се изключи последния 4-ядрен 4.2GHz iMac.

Това значи, че за сумата от 1099 $, за която се продава въпросният леко модифициран Mac Mini, можем да получим машина от в действителност международна класа, която на всичкото от горната страна може да се побере в дамска чанта.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР