Наскоро английската организация „Henry Jackson Society публикува т.нар. изследователски доклад,

...
Наскоро английската организация „Henry Jackson Society публикува т.нар. изследователски доклад,
Коментари Харесай

Пекин: Искането на обезщетение от Китай е абсолютно неоснователно и неморално

Наскоро британската организация „ Henry Jackson Society " разгласява така наречен проучвателен отчет, в който упрекна Китай в прикриване на информация за епидемията и нарушение на „ Международните здрави разпореждания ", като упорства за обезщетение от Китай.

Известно е, че Китай постави невиждани старания за предварителна защита и надзор на епидемията и завоюва скъпоценно време за света да спре разпространяването на вируса. Още на 31 декември предходната година Китай рапортува на Световната здравна организация за инфектираните в страната необясними случаи от пневмония, навреме показа със СЗО и целия свят генетичната поредност на новия ковид и предоставяше данни за епидемията в страната всеки ден. Искаме да попитаме, според кой интернационален закон някои западни хора желаят да търсят отговорност на Китай?

Пред епидемията всички сме жертви. В историята в никакъв случай не е имало казус за търсене на отговорност към избрани страни поради произшествия с публичното здраве, тъй като това неизбежно ще провокира вълна от ненавист към съответните етнически групи в международен мащаб и изкуствено ще сътвори нещастия. Твърденията на някои западни хора в същността си са расистки и прекрачват моралната линия, разяснява " Радио Китай ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР