Наскоро Александра Богданска се похвали, че със сина ѝ Габриел

...
Наскоро Александра Богданска се похвали, че със сина ѝ Габриел
Коментари Харесай

Александра Богданска - секси и в Тайланд

Наскоро Александра Богданска се похвали, че със сина ѝ Габриел Петканов са откраднали малко свободно време и се любуват на невероятната природа на красивите острови на Тайланд.

Много от почитателите на модела заподозряха, че с някогашния ѝ брачен партньор - Даниел Петканов, още веднъж са се събрали, защото от качените фотоси и истории в профила му в Instagram, стана ясно, че и той е в Тайланд. Невероятно съвпадане бихме споделили ние. 

Докато почитателите им не престават да се чудят и да вършат какви ли не конспирации по тематиката, двамата резервират цялостно безмълвие по въпроса. Не стопират обаче да разгласяват нови фрагменти. 

А тези на Алекс постоянно са наслада за окото, изключително в случай че е по бански. Александра Богданска е една от най-известните родни модели и инфлуенсърки и в действителност има за какво - намираме я за ужасно красива, естествена, чаровна и доста секси. 

Като доказателство за думите ни идват последните ѝ фотоси, на които театралничи с чаша шампанско в ръка на яхта.

" Enjoy the silencе или тоест - до момента в който децата спяха в каютата, ние майките се наслаждавахме на тишината в близост ", написа шеговито под фрагментите родният модел, а почитателите ѝ не стопираха да я заливат с позитивни мнения какъв брой добре наподобява.

Не липсват и " честитки " за това, че още веднъж са се събрали с Даниел Петканов. За момента обаче категоричните заключения на последователите ѝ си остават догадки и нищо повече.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР