Наскоро Алекс Богданска участва в телевизията, където фенове забелязаха нейната

...
Наскоро Алекс Богданска участва в телевизията, където фенове забелязаха нейната
Коментари Харесай

Алекс Богданска с променена визия - на Емилия ли ви прилича, или на Глория

Наскоро Алекс Богданска взе участие в малкия екран, където почитатели видяха нейната явна смяна като визия. Не е ясно дали поради прическата или грима, инфлуенсърката доста приличаше на попфолк дивите Глория и Емилия. Може би провинен по тази причина е била нейната интервенция на носа, а може би самото ѝ лъчение е напомняло на хората за девойките от попфолка.

Да напомним, че Алекс се подложи на ринопластика и си усили бюста. Тя показа пред Мон Дьо, че към този момент не има намерение да се поправя повече.
                             

Богданска призна, че обича честните връзки, желае да се хареса на всички и има вяра, че към момента има положителни хора. Детската ѝ доверчивост ѝ е помогнала доста в кариерата. Освен това Алекс била доста амбициозна и това довело до придвижване в работата за сметка на фамилията ѝ. 

                             

При раздялата Дани Петканов тя му обяснила, че когато се срещнали, той бил на по-високо ходило от нея. Понеже тя е работлива и непрекъсната, в един миг го настигнала и почнала да го надминава.
Според Богданска виновност за раздялата имат и двамата. Тя си е мислила, че ще стимулира Даниел, само че той се оказал по-различен типаж от нея. Въпреки че го нахъсвала, той станал още по-затворен в себе си.

Богданска била сюрпризирана, когато Дани ѝ изискал бракоразвод. Това се случило директно измежду ринопластиката им.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР