Наскоро актьорът Иво Аръков разкри, че вече има зад гърба

...
Наскоро актьорът Иво Аръков разкри, че вече има зад гърба
Коментари Харесай

Иво Аръков проговори за покойната си съпруга

Наскоро артистът Иво Аръков разкри, че към този момент има зад тила си брак с съветска адвокатка, която умряла предходната година през октомври в Лондон.

Въпреки че били разграничени, двамата си останали другари и екранният Младен от " Съни бийч " бил покъртен, когато научил за кончината ѝ. Той категорично посочи, че някогашната му брачна половинка не си е отишла от COVID-19 и изясни, че загубата била неочаквана и непредвидена.

Дали става въпрос за съдбовен случай или дамата сама е лишила живота си, не излиза наяве, само че Аръков отхвърли да приказва повече за връзката им, тъй като през днешния ден е благополучен с приятелката си Габи, написа " Хотнюз ".

Иво напълно неотдавна призна за брака си, само че в изявление за " Тази събота, тази неделя " описа малко повече, само че не пожела да разкрие по какъв начин се е срещнал с чужденката.

Очевидно това е станало, до момента в който артистът се опитва да направи кариера във Англия. Пред Петя Дикова той бе безапелационен, че поради " Съни бийч " избрал да се върне в България. С рускинята Евгения Иво изкарал три години, само че връзката им до неотдавна бе загадка за цяла България.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР